Akik baba mellett otthon dolgoztak, hogy tudták kivitelezni?
Ahol dolgoztam, onnan kapnék feladatokat, amiket otthon is tudnék végezni.
Akik hasonlóan otthonról dolgoztak, akár a munkájuk 100%-át otthonról végezték baba mellett, hogy működött?
Mire kell felkészülnöm, nálatok ez hogy zajlott?
Igazából tanácstalan vagyok, hogy mit vállaljak.. Fogalmam sincs, ez a gyakorlatban hogy néz ki.. Tudom, hogy munkától és embertől is függ az idő, munka és energia beosztás, de kíváncsi lennék különböző tapasztalatokra.
Nem értem a kérdést. Mi az, hogy hogy működik? Határidőre elkészítem home-office-ban a feladatokat.
Mire kellene felkészülnöd? Nem értem a kérdésed.
Hogy ki tudod számítani, hogy mikor foglalkozol a feladataiddal?
Vagy van hogy nyűgösebb napokon egyáltalán nem haladsz semmivel?
Csak az alvási idejeiben dolgozol vagy akkor is ha ébren van, de pl elvan? Az enyém még csak 9 hónapos lesz.
Kedves 3-as, ez hajnali munkakezdést jelent?
Az erőd kitart így estig? Nem vagy fesztültebb?
Nálam is home office, határidőkkel, a babám pár hetes kora óta. Kevéssel kezdtem, és ahogy láttam, mennyit bírok, növeltem. Egyrészt baromira kellett hozzá akaraterő, hogy nem fekszem le én is pihenni, mikor a gyerek alszik, akkor sem, ha éjszaka 16x keltünk, mert nekem meló van a délutáni alvás alatt. Sokszor este 8-kor lefektetem a gyereket, én meg 11-12-ig még nyomom a gépet, dolgozom. Másrészt, kell egy támogató férj, aki néha csinál nekem egy szabad délutánt, amikor sokat tudok dolgozni (heti 1-2x kb.), illetve nem esik le a gyűrű az ujjáról, ha neki kell főzni, vagy kiteregetni. A lányom másfél éves kora óta én heti 1x be is megyek a munkahelyemre, hogy jobban haladjak, ahhoz is kell az apja, hogy azt a napot ő vigye nyilván. Nálunk szerencsés helyzet, hogy a férjem 24/48 órázik, tehát sokat van itthon, össze tudjuk hangolni, hogy ki mikor dolgozik, és mikor vagyunk a gyerekkel, mikor együtt.
A határidőket úgy számítom ki, hogy sürgőset csak akkor vállalok el, ha tudom, hogy irodás napom lesz, vagy otthon lesz a férjem. Az összes többire több napom van, és ha minden kötél szakad, éjszakázok.
1-es vagyok.
Kiszámítani? Sehogy. Dolgozom, amikor tudok: alvásidőben vagy problémásabb napokon esténként. Ez ezzel a műfajjal jár, de még így is bőven kényelmesebb, mint bejárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!