Amikor csendre és nyugira vágytok otthon, hogyan oldjátok meg kisgyerekek mellett?
Figyelt kérdés
Például nyelvet szeretnétek tanulni, olvasni egy könyvet, hangszeren játszani, vagy csak napozni az erkélyen.. És van 1-2 kisgyereketek. Hogyan tudtok nyugodt, csendes környezetet teremteni, amikor a felsorolt tevékenységeket megtehetitek? Ezek csak egy része kivitelezhető az esti elalvás utáni 1-2 órában.2015. ápr. 25. 09:47
2/8 anonim válasza:
Sehogy. Ha magányos programra vágyom, elmegyek itthonról, addig a férjem vagy a nagyik gyerekeznek. Két kisgyerekünk van.
3/8 anonim válasza:
sehogy.maximum amíg tanulsz,vidd át a mamájához pár órára. egyébként nem lenne semmi a tanulásból ugyse. olvasás... utoljára karácsonykor tudtam.
4/8 anonim válasza:
Ha már nem kicsik, akkor tudnak játszani egyedül is, és nem zajongnak feltétlenül. Olvasni, kézimunkázni lehet mellettük. Tanulni viszont este lehet a legjobban.
5/8 anonim válasza:
Sehogy. Csak, ha alszanak vagy nagyszülő vigyáz rájuk.
Úgy egy éves volt az első gyerekem, mikor szakdolgozatot írtam es államvizsgáztam. Csak éjjel tudtam tanulni vagy mikor vigyáztak rá.
6/8 anonim válasza:
Sehogy. 3 gyerek mellett mindig pörgés van.
7/8 anonim válasza:
én mellette csinálok minden ilyet(habár nem játszok hangszeren, de nem is akarnám azzal zavarni azt max ha bölcsis lenne ln meg szabin, vagy hasonló)
8/8 anonim válasza:
Megvárom az estét, amikor elalszik. Nyelvet tanulni ébren lévő gyerek mellett csak akkor tudsz, ha rászoktatod a tévére / számítógépre vagy rábízod valaki másra. Hangszeren játszani nyugodtan lehet viszont gyerek mellett. Erkélyen napozni aligha lenne akár időm, akár igényem arra, hogy emiatt megszabaduljak a gyerektől. A gyereknevelés időigényes dolog, igen, kevesebb szabadideje van az embernek gyerek mellett, mint gyerek nélkül, hát aki még dolgozik is neadjisten....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!