Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban a költsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban a költségek milyen arányban oszlanak el, valóban egy férfi többet költ anyagilag egy nőre mint egy nő egy férfira összességében vagy általában egyformák a költségek eloszlása, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 13:00
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
80%

"Az ide írogató nők mégis milyen férfiakkal élnek együtt?"

A legtöbb ember nem annyira igényes, mint feltünteti magát. A legtöbb ember a kapcsolat elején - a "feszengéskor" - még tartja ezeket. Pont úgy, mint mikor nyári táborban a büdösgyerek is elmegy tusolni, de lejön a mozdulataiból, hogy neki ez nem rutin. Aztán kényelmes lesz a kapcsolat, elmarad ez-az. Én pl a lábborotválással vagyok így. Eleinte 2 naponta, míg be nem sunnyogom a számomra normális heti 1-re.

Csak van, aki nem a borotválással van így, hanem a fürdéssel, fogmosással. Ezekkel nem fognak az emberek kérkedni.

2023. júl. 23. 15:46
 42/48 anonim ***** válasza:
83%

Nem. Ellenkezőleg! Ha van párom 2 hetente gyanta, (10000 /alkalom)

Fodrasz, ruhák, kozmetikis, körmös , cipők, és még sorolhatnam...

2023. júl. 23. 16:54
 43/48 anonim ***** válasza:
66%
Szomorú.
2023. júl. 23. 17:03
 44/48 anonim ***** válasza:
52%
Döbbenet. !
2023. júl. 23. 23:15
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ha egy nő terhes marad akkor ki segit rajta? Ha egy ffi nem onzetlen en annak nem szulnek!

Miért? Ha van gyereked akkora nőnek anyagi tamaszra van szüksége az első evekben hisz babával menjen el dolgozni?

Erted?

Nálam ez az első.

Ha a ffi onzetlen en is az vagyok vele.

Ha önző akkor a gyerek téma felejtős. Es csak azzal sexelek akivel gyereket is akarnék akár.

Mit kezdjek egy onzovel hogy fogok rá számítani ha terhes leszek nem tudok dolgozni ha kisgyerek van?

Hogy fogom tudni felnevelni???

2023. júl. 24. 10:36
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

#45 jol mondod amugy!

Mar tervben van a gyerek? Hany eves vagy?

Mit tartasz idealisnak,ha egy no igy gondolkozik? De jol mondod!

2023. júl. 24. 18:10
 47/48 anonim ***** válasza:
76%

34 vagyok de sokkal fiatalabbnak nezek ki, sportolok stb.

Van 2eves kislanyom, en dolgozom, ö bolcsiben .

Ideális ha a ffi támasz lehet , mert a bajban biztonsagot ad.

Ez fontos nemcsak anyagi szempontból hanem ha pl.beled kotnek , bántanak akkor legyen ki megvédjen. Akkor az a gyerekét is meg fogja védeni.

A nő pedig az othon melegét teremtse meg, hogy legyen kedve a ffinek haza járni. Plusz amíg nincs gyerek dolgozzon es igy egyutt tudnak kialakítani egy kozos jövőt.

Tehat együttműködjenek.

Nyilván kell az énidő is az együttműködés mellett. De röviden ennyi jut eszembe.

2023. júl. 26. 08:37
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezt esete válogatja. Én pl. előző kapcsolatban többet fizettem nőként, mert többet kerestem, és úgy tartottam méltányosnak. De megint más pár máshogy van ezzel.
2023. aug. 1. 04:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!