Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban a költségek milyen arányban oszlanak el, valóban egy férfi többet költ anyagilag egy nőre mint egy nő egy férfira összességében vagy általában egyformák a költségek eloszlása, mit gondoltok erről?
#30 Én kapcsolatba sem veszek szexi fehérneműt. De ha van ilyesmi igény mindkettőnk részéről az szintén egy közös költség, mint pl elmenni moziba együtt.
(nem #25 vagyok, hanem #26 és #29)
30
Nyugodj le, mucika. A nők nagy többsége nem annyira agyatlan, hogy:
1. Igénytelen, mosdatlan, büdös farkú férfiakkal szexeljen.
2. Vagy higiénikus, felelősségteljes szex mellett nyolcezer féle vegyszert nyomjon a vaginájába, csak mert miért ne?
A szexi fehérneműn meg felnevettem. Van humorod.
igenyes a barátom ill exem!
az a tipus aki utan szaladnak. szaladjanak..
tipik áldozathibáztato vagy.
és megnézném elyik pasi sterilizálja az ujját is mielott csajba nyulkal. a végefelé már alig engedtem neki bármit.
35
Áldozathibáztatás XD
Mert a ti pasitok tényleg nem most kezet, mielőtt belétek nyúl? :D Iszonyat igénytelen...
De baszki, ha nektek jobb százféle mosakodóval kisikálni magatokat, mint megkérni a pasitokat, hogy ne legyen koszos, akkor lelektek rajta.
38
Nos, ettől még vannak általánosságok és tendenciák, amiket még te sem befolyásolsz.
Jobb ebbe beletörődni, Muci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!