Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban a költségek milyen arányban oszlanak el, valóban egy férfi többet költ anyagilag egy nőre mint egy nő egy férfira összességében vagy általában egyformák a költségek eloszlása, mit gondoltok erről?
Normális kapcsolatban, ahol a felek az életnek nagyjából azonos szintjén tartanak, ott (nagyságrendileg) nyilván 50-50% a megoszlás.
Aztán persze vannak lehúzós nők és férfiak (!), akik számomra egészen érthetetlen okból kifolyólag úgy gondolják, hogy a puszta társaságukért pénzzel kell fizessen a másik. Az ilyenek valószínűleg nem olyan személlyel vannak, akit igazán szeretbnek, akihez igazán vonzódnak, aki érdekli és lenyűgözi őket, hanem beérik egy középszerű partnerrel, és az anyagiakkal próbálják kompenzál(tat)ni a kielégületlenségüket.
en is megszuntettem azt hogy bárki is nálam egyen vagy bárkire is főzzek.
persze felezve vásárlás csak epp en heti egyszer vacsoráznék ők meg naponta es en állok orákat a konyhában es egyedul,addig meg neteznek meg tv vagcs csavargás nélkülem.
Pedig a 8-as nettó baromságokat büfizik ide.
Hacsak az ember nem ötpercenként váltogatja a partnereit avagy nem egy túrósfarkú kőbunkóval él együtt, akkor bizony, nem kell ezerféle kemikáliával sikálgatnia a nemi szervét.
A többit meg magáért csinálja az ember. Én szingliként is szőrtelenítettem, sőt fogat is mostam. Azért annyira nem nagy ügy, hiszen UGYEBÁR nem a férfiak miatt akarunk jól kinézni.
Mi igyekszünk nagyjából 50-50 arányban fizetni. A pofám leszakadna, a a szintén kolis, egyetemista pasimmal fizettetném ki a költségeimet. Nem fillérezgetünk, kb felváltva fizetünk, és kb vezetjük mikor ki mennyit fizetett, de a helyszínen nem kérünk külön számlát. Egyenlőségben hiszek minden téren. Ahogy én elvárom, hogy mosogasson, takarítson stb 50%-ban, úgy kifizetem a költségek rám eső részét.
Így nem nőnek a kiadásaim. Bár talán több programra megyek, így nőnek a költségeim, vannak előnyei annak, hogy együtt vagyunk (ami mindkettőnknek előny, nem őt húzom le), és összességében pluszban jövünk ki mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!