Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban hisztis lennek?
Nem vagy hisztis. "Hisztinek" azt szokták sokszor nevezni, amikor nem csendben ugrálsz, ahogy fütyülnek.
Viszont tényleg ne hisztis hangnemben nyilvánulj meg, hanem teljesen nyugodt hangon, tényszerűen közöld, hogy te ezt és ezt fogod tenni, vagy ezt és ezt nem fogod tenni. És akkor utána így is cselekedj. Ha az ilyen esetek száma túl megy a tűréshatártodon és nem tudod megbeszélni úgy, hogy a másik fél nyitott rá, akkor szakítás.
"Mostanaban annyira hisztis vagyok emiatt hogy teljesen el is ment a kedvem a baratomtol es elgondolkodtam a szakitason."
5-ös vagyok csak ez az egy mondat amit kiemelnék.
Az szép hogy van önkritikád, de az azert tobb mindent elmond hogy azt irtad elment a kedved a párodtól ez a legindokoltabb mondatrész hogy ez nem is igazán szerelem. A szerelem nem ilyen.
De mivel nem tudjuk mik azok a reakciok, előzmények, következmények így ne várj objektív választ vagy tanácsot mert kevés az info.
Attól függ, két verzió van.Hogy eldöntsd rád melyik vonatkozik, ahhoz magaddal kell őszintének lenned.
Az egyik verzió, hogy tényleg a pároddal, a kapcsolattal van a problémád, amivel ő nem foglalkozik.Ez esetben nem te vagy hisztis, ő az, aki nem partner a problémák megoldásában.
A másik verzió, hogy a kapcsolaton kívül van valami gond az életedben, esetleg saját magaddal van valami bajod.Ezt a frusztrációt pedig úgy éled ki, hogy minden apróságért cseszegeted azt, aki épp a legszorosabb viszonyban van veled, tehát a párodat.Ez esetben a párodnak van igaza.Hogy valójában mi a helyzet, azt neked kell tudni.
Ha a ,, hisztinek" van esszeru logikus alapja,akkor az nrm hiszti.
Ha semmibe vagy veve meg hülyének meg szep h nem tetszik es nem elegszel meg azzal h valakinek a kutyaja legyél. Ha valami jogos akkot jogos, nem kell eltussolni.
Annak aki tobb infora vagyik
A baratom nagyszeru mint ember, de csapnivalo mint “szereto”. Elfelejti a szulinapokat, neha iszonyat mod leteremt, igazsagtalan. Viszont cserebe megbizhato, eltokelt es rengeteget tudok tole tanulni. Ezzel igy nem js lenne semmi bajom, de mostanaban elmentunk olyan iranyba h a lepattano hetvegeket kapom meg (amikor nincs programja jonne), meg nekem is beszervezi oket kollegaival, barataival, csaladjaval legyunk. Magaban ez sem olyan veszes (mondjuk az egesz heten porges masra sem vagyom mint hetvegente egy kis nyugalomra), valamint nem szol h h alakulnak a tervei. Es ez kezdett zavarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!