Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban hisztis vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban hisztis vagyok?

Figyelt kérdés

Sokszor mondja a barátom, hogy hisztizek... Szerintem igazságtalanul.

-Egy átlagos nap: Reggel elmegy dolgozni, egész nap nem ír, amivel persze nincs is baj, mert munkahely... Haza ér 5-re. 8-ig "adok" neki időt, hogy játszon, haverozzon vagy amit csak akar. És kérek tőle 1-2 órát amikor velem beszél. Ez sokszor nincs így. Ilyenkor kicsit tényleg behisztizem, hogy szeretném ha velem is foglalkozna... Olyankor 20 percig figyel, ír és folytatódik (személyes talinál kicsit rosszabb...)

Tényleg én vagyok nagyon hisztis?

2020. aug. 28. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Én is hisztis lennék, ha a páromnak én lennék az utolsó, akivel foglalkozik, minden más fontosabb.
2020. aug. 28. 16:10
 2/3 Stark2000 ***** válasza:
68%
Nem gondolnám hogy katasztrófa kellene legyen, hogy nem beszéltek egy nap. De azt se hiszem el, hogy ennyire nem törődöm, hogy 1 órát nem tud rád szánni. Ha ennyire nem mozgatja a chates beszélgetés, akkor találkozzatok élőben. Chaten én sem szeretek beszélni amúgy.
2020. aug. 28. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Haverom is pont ugyanezt csinálja a barátnőjével, legjobb tanács amit adhatok hogy beszéld meg vele, ne velünk hogy te szeretnél együtt tölteni időt amikor tényleg a másikra figyeltek vagy hasonló. Mikor nekem volt barátnőm én játék közben is mindig visszaválaszoltam még ha mondjuk egy perc késéssel is ha meg valami komolyabbról volt szó abbahagytam a játékot, de pl én chatelni jobban szeretek mint hívni lehet neki máshogy van (bár ha se élőben, se chaten nem figyel rád még úgy hogy kéred se háááát az már nagy probléma) de szerintem nem vagy nagyon hisztis, megérdemli
2020. aug. 29. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!