Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban rólam beszélhettek, vagy bebeszélem magamnak?
Van egy srác, aki régen nagyon sokat írt, nem volt olyan nap, hogy ne írt volna már reggel. Egy suliba járunk, és bevallom én nem nagyon örültem neki, hogy ennyiszer írt, mert nekem nem jött/jön be kicsit sem, és mindenhová követett...konkrétan volt egy sulis program, ott is figyelt, mert mondta, hogy lát engem, és még azt is, hogy mikor írok neki vissza. Amikor még beszéltünk, akkor sokszor elhívott sétálni, de én mindig találtam valami kifogást. Mostanában nem beszélünk. Lehet megbántottam, de muszáj volt lekoptatnom valahogy.
Nemrég a suliban láttam egy haverjával beszélgetni, és mikor odanéztem konkrétan belenézett a szemembe, és láttam, hogy felém mutat, és ekkor a haverja is rámnézett. Bebeszélem magamnak, vagy jól láttam, hogy kibeszélnek? Elég feltűnően, elég sok ideig néztek...
Hát figyelj,sztem eddig is kibeszélt!szval lehet most is azt tette!De ha nem érdekel téged,akkor miért figyelsz rá?Mert ez elég fura lehet az ő szemszögéböl is,h mindent megtenne egy lányért,a lány lekoptatja,majd nézi,h miket csinál!(ha cdak most nézted azóta,és nem mindig akk neharagudj)
De ha nem érdekel téged,sztem ne nagyon nézd h mit csinál,mert lehet azt hiszi h érdekel téged,és megint próbálkozni fog!Csak nehogy pár hónao múlva visszaagyere azzal,h "Eddig leszartam a srácot,lekoptattam,most meg beleszerettem mit csináljak h legyen esélyem nála?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!