Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ellen? Valóban későnérő típus lennék?
17 éves vagyok és még szűz. Volt már barátom viszont a kapcsolatnak hamar vége is lett mivel nem akartam lefeküdni a sráccal. Igazából engem még egyáltalán nem érdekelnek a testi dolgok de a legtöbb korombelit (és egyben az idősebb srácokat is) igen. Miért félek a szexualitástól? És mit tudnék tenni a félelem ellen? Illetve igaz az hogy nem szerettem a barátom igazán csak azért mert nem akartam vele ágyba bújni egy hónap után? Nagyon vissza maradott lennék ha én úgy érzem nekem ehhez több idő kell?
Gondolom így a legtöbb fiút nem is érdekelném ezért nem is próbálkozom pár kereséssel. Bár vannak fiúk akik el hívnak randira nagyon hamar kiderül hogy mire is mennek (főleg miután elküldik a farkukat illetve még pénzt is ajánlanak a szexért...).
Szia!
Szerintem egyáltalán nem baj, ha nem állsz még kész rá, nem akarod.
Nem kell sehova sietni vele, úgyis majd eljön a megfelelő pillanat a megfelelő emberrel.
Ne stresszelj ezen! :)
Szia
Szerintem se stesszelj ezen!
Ne foglalkozz vele hogy milyenek a többiek !
Majd megtörtènik mikor meg kell történnie !🌸
Az elöttem lèvőnek !
Ritka az olyan fiú mint te🤔
Szerintem is felesleges aggódni, ha nem állsz készen minek erőltetni?
Nem kell erőltetni, ritka az ilyen lány, mint te (srácnál megritkább az biztos), nem kell ezen izgulni tényleg :D
Az olyanokkal akik azért hívnak el, hagyni kell a.. nos.. francba😅
Ohh és kérdező, 19 vagyok és bárki nevethet, de szűz.. én se izgulok rajta, majd jön amikor jön ténylegesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!