Fiúk, volt olyan, aki annyira későn érő típus volt, hogy 15 éves kora körül kezdett csak el nőni, és addig csak 160 cm volt?
Figyelt kérdés
Egyébként a szüleim 170-180 cm közöttiek.2012. jún. 29. 13:25
1/5 A kérdező kommentje:
A "kezdett el nőni"-t úgy értem, hogy akkor hirtelen negyot nőtt.
2012. jún. 29. 13:28
3/5 anonim válasza:
Remek példája vagyok ennek én például 10. osztály elején kezdtem el nőni és 15 leges legvégén kezdtem el szőrösödni ezzel nincs baj de ha megkérdezed faterod h mikor nőt akkor ő megtudja mondani mikor kezdet el nőni és akkor valószinu te is akkor fogsz kb :-):P
4/5 anonim válasza:
azt akarod mondani, hogy 15 éves korodig 160 voltál? úgy érted, hogy születésed óta? Mert ha nem akkor nőtél már előtte is...
5/5 anonim válasza:
Persze, a fiuk átlag 21 éves korig nőnek, a lányok többnyire leállnak 13-14 körül. Ezért fura találkozni 10 év múlva az általános iskolai lány osztálytársakkal, akik akkor 1/2-1 fejjel magasabbak voltak, most a vállamig érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!