Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoban úgy van, hogy 14 évesnél idősebb szép lányoknak szinte csak olyan pasi kel akinek van autója?
Hogy te mennyire lenéző és általánosító vagy a lányokkal szemben.
Most kezdtem el a jogsi tanfolyamot. Nem alap, hogy ismerkedésnél a srácnak legyen, pláne autója.
Az viszont igen, hogy le tudjon írni egyszerű mondatokat, hiba nélkül. Tudod, a stílus maga az ember.
Roppant éretlen és buta vagy.
18/L
A saját lakás fontosabb!
Én nagyon sok olyan fiatal fiút ismerek, és nem csak fiatalokat, hanem érettebb fiúkat is, akiknek van ugyan autója, de lakása nincs, nincs is kilátásban, hogy vegyen, a szüleinél lakik vagy albérletben. De kocsija van... Teljesen ésszerűtlen pedig, hiszen azt a sok pénzt, amit autóra költ, értelmesebb lenne lakásra félretenni. Vagy nyugdíjkiegészítésre, ha esetleg a lakáskérdés meg fog oldódni nála várhatóan.
Mindegyik pasi, kevés kivétellel csak szórja a pénzt autóra, nyaralásra, szórakozásra, lakásra meg baszik félretenni.
Én viszont ilyen költekező hapsival nem jönnék össze, aki nem ismeri fel a prioritásokat, hogy mennyivel fontosabb lenne félretenni, mint elherdálni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!