Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog rendeződni a helyzet?
Figyelt kérdés
A baratom (1,5 éve vagyunk egyutt) mint kiderült, titkos szexhaverséget ápol egy évtizede egy házas asszonnyal.
Miutan megadtam neki mindent (lelki biztonsag, bevállaltam vele a kapcsolatot, mert állítólag ez hianyzott neki, egy komoly kapcsolat) azutan se hagyta abba a kapcsolatot a növel, ami szerintem ennyi idö után nyitott kapcsolatnak minösul ... föleg h mindent meg is beszelnek ketten, mint kiderult
Amellett még újakat is próbál befüzni.
Elöfordulhat, hogy megis egyutt maradunk es megeri varni, hogy megkomolyodjon?
2023. júl. 21. 08:27
11/12 anonim válasza:
Hogy te milyen büszke vagy rá, hogy egy kapcarongy vagy 🤣🤣
12/12 anonim válasza:
"Az embert sokszor vezetik félre es hazudnak neki, ok nelkul. Eleg nehez kivedeni".
Igen, ez így van. De amikor szembesülsz a tényekkel, és továbbra is csak álmodozol, az már egyértelműen a te szellemi szintedet tükrözi babám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!