Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg ez kell egy jól működő párkapcsolathoz? Ha nem, szerintetek mi?
Egyre többet látom azt főleg olyan külföldi videósoknál, akik férfiaknak számára készítenek tartalmakat, hogy azt tanácsolják a férfiaknak, hogy legyenek ők a "vezetők" a kapcsolatban, a nőknek meg "alárendeltnek/megalkuvónak kell lennie". Ezt azzal magyarázzák, hogy emberi természetünknél fogva adódóan ezek a klasszikus férfi-női szerepek és minden nő erre vágyik, csak nem mondják el neked.
Ez nem csak sz*x során nyilvánul meg, hanem pénzügyek terén is a férfi hozza meg a fontos döntéseket stb. Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Ti is ezt tapasztaljátok, ez kell a nőknek? Nők, ti tényleg arra vágytok, hogy a férfi hordja a nadrágot a kapcsolatban, de olyan szinten, hogy kb utasításokat ad sz*x közben, mert hogy az "magabiztos" viselkedés és kb mindenről ő dönt? Nem beszél az érzelmeiről és nem lát titeket kifejezetten partnerként?
Nekem ez kicsit olyan érzés, mintha azt mondanák, hogy minden nő tulajdonképpen apa komplexusos és úgy is kell viselkedni velük, mintha kislányok lennének és te meg lennél az apa, csak még sz*xeltek is hozzá, de kb ennyi a különbség. Ez tényleg így lenne?
32 Ti hazudtok 31-en magatoknak itt egyedul meg a vilag nagy resze.
Nezzetek mennyi valas van meg parkapcsolat problema szakitassal, gyerekelhelyezesi perek is bmeg. PEREK, BIROSAG. Idaig fajul a gyulolet a masik fel irant akit te templomban vettel el (elvileg) vagy valahol.
Ez az egesz nem erre lett kitalalva. Nincs ilyen hogy szerelem meg "eletem ertelme" - max filmekben. Ez egy alom - foleg a noknel sajnos. szorakozhattok hogy szivok cuccot csak latom nem tudtok mit reagalni a kommentemre erdemben ervelni csak elhulyeskedni, ezt akkor csinaljak amikor igaza van a masiknak es o is tudja de tagadni akarja akkor is hogy neki legyen igaza. Ha erdekelne ez a szivos cucc akkor is max a reggeli wc-szaras kozben gondolnek ra majd lehuznam mindkettot.
Ez a vilag luzerkeim. Csak nehez felfogni tudom. Hany evesek vagytok? 17 - 25? Meg a tojashejba burkoloztok annyira nincs fogalmatok az emberekrol meg a vilagrol. Majd talan 30 - 40 korul kezdtek rajonni hogy mi is igazabol az emberi "parkapcsolat". Sokszor csak egy kenyszeres egyutteles az osztonok altal. Erre rogton egy pelda, hogy sok no meg akkor is ragaszkodik a partnerehez ha megeroszakolja mindennap, veri, lilara uti. Es megkerdezed akar negyszemkozt hogy el akarja-e hagyni, azt fogja mondani "nem tudom" vagy "nem" es azert mert meg mindig erzelmileg kotodik hozza oszton miatt. Nem akar egyedul lenni, nem akar tarsasag nelkul maradni ez evolucios tulajdonsag.
Es mi a bajotok az evolucioval? Tul tudomanyos es sok nektek? Leallt a nem letezo gondolkodas-erdeklodes altalanos suliban? Eros a gyanu. Inkabb mentek kondizni meg bulikba aztan ugyanazt csinaljatok amit en itt mar daralok nektek 2 napja, egyejszakas kalandok, es ti mondjatok en szivok valamit amikor ti fuveztek meg kokainoztok partykon. Azert ilyen eszetlenek ne legyetek, vannak barataim haverjaim hasonlo korosztaly mint ti, tudom mi zajlik egy otthoni vagy publikus buli helyen hajnali 3 kor. Meg persze Sziget fesztivalon amikor holland sracokat tartoztattak le mert annyi drogot hoztak be. Ennel butusabbanak ne allitsatok mar be magatokat, tiszta ellentmondasaitok vannak a valosaggal meg amit leirtok. En meg azt irom le amit csinalsz a valodi eletben.
34
En vegig azon maradtam, csak lehet te sem fogadod el ezt az alapot. Es valasznak sem tekinted.
33-as vagyok.
Én írtam a cuccos kommentet. Marhára mellément a tipped, ecsém. 50 leszek, 24 éve BOLDOG házasságban, két klassz kölökkel. Alkoholt is ritkán fogyasztok, drogot egyáltalán nem. Fenntartom, hogy idióta vagy, mindenkire megpróbálod kivetíteni a nyomorodat. Attól, hogy neked szar, másnak még lehet jó.
A kérdezőtől elnézést, nem akartam szétoffolni a kérdésed, de nagyon utálom ezt a fajta rosszindulatú általánosítást, főleg így, amikor a hülye okoskodik.
36
kedves 50 eves broder.
orulok hogy boldog hazasagban elsz, de abban is fogsz? Ez igy nem oke, nem tudod mi a jovo broder. Lehet szetmentek.
Hallottal menopausarol? Noknel evekig is tarthat, es nagyon durvak lehetnek. ANnyira hogy szetmennek. 50 leszel broder. 50. Meg gyerek vagy kb. Ilyenekrol ne nyilatkozz szerintem meg. Majd ha 60 - 70 leszel, akkor mar lehet.
37
inkabb te hasznald az agyad mert csak talalgatok hogy nekem irsz, mert a kommentelo aki irja a sajat kommentjet nem latja a csillagjait a kerdes-oldalon.
taps.
#35: Attól még, hogy nem értek veled egyet még válasznak tekinthetem, amit már nem tekintek válasznak az a személyeskedés, mint pl:
"Ti hazudtok 31-en magatoknak itt egyedul meg a vilag nagy resze."
"Ez a vilag luzerkeim. Csak nehez felfogni tudom."
"Es mi a bajotok az evolucioval? Tul tudomanyos es sok nektek?"
Az igaz, hogy végig a férfi-női kapcsolatról beszélsz, de nem abban a kontextusban, amit én adtam meg, hanem csak a saját magadéban. Bár ez nem csak rád vonatkozik itt sajna, mert valami veszekedés alakult itt ki a kérdésem alatt.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!