Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg ez kell egy jól működő párkapcsolathoz? Ha nem, szerintetek mi?
Egyre többet látom azt főleg olyan külföldi videósoknál, akik férfiaknak számára készítenek tartalmakat, hogy azt tanácsolják a férfiaknak, hogy legyenek ők a "vezetők" a kapcsolatban, a nőknek meg "alárendeltnek/megalkuvónak kell lennie". Ezt azzal magyarázzák, hogy emberi természetünknél fogva adódóan ezek a klasszikus férfi-női szerepek és minden nő erre vágyik, csak nem mondják el neked.
Ez nem csak sz*x során nyilvánul meg, hanem pénzügyek terén is a férfi hozza meg a fontos döntéseket stb. Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Ti is ezt tapasztaljátok, ez kell a nőknek? Nők, ti tényleg arra vágytok, hogy a férfi hordja a nadrágot a kapcsolatban, de olyan szinten, hogy kb utasításokat ad sz*x közben, mert hogy az "magabiztos" viselkedés és kb mindenről ő dönt? Nem beszél az érzelmeiről és nem lát titeket kifejezetten partnerként?
Nekem ez kicsit olyan érzés, mintha azt mondanák, hogy minden nő tulajdonképpen apa komplexusos és úgy is kell viselkedni velük, mintha kislányok lennének és te meg lennél az apa, csak még sz*xeltek is hozzá, de kb ennyi a különbség. Ez tényleg így lenne?

9 hol hagytam ki az anyat apat? Pont kiemeltem.
Kapcsolatot is emlitettem, megoldast hozza. Vagy nemtom a kovetkezo kommentemben.
De amugy pedig igen. A legtobb ember keverni kavarni szexelni szagolni szeret mindenkivel aki neki szignifikansan vonzo.
Legbelul mindenki ezt akarja hogy "hu ott egy jo srac ugy lefekudnek vele" es egy nap meglat kb. 4 ilyen pasit. Na most szorozd be 365-el. Ugyanez ferfiakkal - "hu de benyomnam neki es ki nem huznam eletem vegeig kotta, kotta nelkul meg mint regen a duna ugy folyna belolem..."
Ez egy nagy fszsag hogy "jaj te vagy eletem szerelme soha tobbe nem akarok senkit meg ha mas vonzobb embert is latok aki jobb nalad sokkal es helyesebb es mindenben jobb" - persze...

22) "Amikor valaki evolúciós baromságokkal akarja magyarázni, miért nem mosogat, az kb vicc kategória"
Azt én is imádom :D a legeslegjobbakat egy itteni kérdés alatt olvastam, anyukák kérdezték egymást, hogy kinek a férje mennyire veszi ki a részét (bocsánat, 'segít') a baba gondozásából. Fú... egymásra licitálva magyarázták, hogy hát az ő Uruk sajnos nem tud pelenkázni, mert annyira Nagy és Erős, hogy az izmos férfikezeivel még kárt tenne a babában 😂 és ezt nem egy csapágyas kismama vette be, hanem csoportosan bólogattak egymásnak, hogy igen-igen, az eVoLúCiÓ úgy alkotta, hogy sajnos csak az Édesanya tud felkelni ejszaka babát nyugtatni, meg a féfiak nincsenek fürdetésre PrOgRaMoZvA 😂
Csodálatos volt az egész.

27. De annak kell lennie, csak mellette kell meg pár másik pillér is.
Érdekes hogy én fel tudom fogni, hogy nem csak a pénz számit, egy nőnek. De nektek meg nem, megy annak a megértés, hogy a szex is igenis egy fontos dolog. Nyilván többek közt. Helyette megy a hiszti rajta. Ilyen tekintetben ugyanolyan vagy mint az incelek.

29. Aha persze! 😒
Csak legyen meg azért minden előfeltétel, pénz, szex, stb….
Én valahogy nem látom, a nők tömegeit, akik érzelmi alapon keresik a kőteléket.
Ellenben olyat, akinek az az alap, hogy a palimadár, a saját autójával viszi fel a saját lakására a nőt, és elsőre a nő számár tökéletes szexet produkál, na olyat tömegével.
Ha a 500000ft os fizú, meg a külön élet, saját lakás saját autóval, csak alap, és rajtengedélyre elég egy férfinak. Akkor nehogy már a minőségi szex igénye, meg túl nagy kérés legyen a nőkkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!