Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg ez kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg ez kell egy jól működő párkapcsolathoz? Ha nem, szerintetek mi?

Figyelt kérdés

Egyre többet látom azt főleg olyan külföldi videósoknál, akik férfiaknak számára készítenek tartalmakat, hogy azt tanácsolják a férfiaknak, hogy legyenek ők a "vezetők" a kapcsolatban, a nőknek meg "alárendeltnek/megalkuvónak kell lennie". Ezt azzal magyarázzák, hogy emberi természetünknél fogva adódóan ezek a klasszikus férfi-női szerepek és minden nő erre vágyik, csak nem mondják el neked.

Ez nem csak sz*x során nyilvánul meg, hanem pénzügyek terén is a férfi hozza meg a fontos döntéseket stb. Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Ti is ezt tapasztaljátok, ez kell a nőknek? Nők, ti tényleg arra vágytok, hogy a férfi hordja a nadrágot a kapcsolatban, de olyan szinten, hogy kb utasításokat ad sz*x közben, mert hogy az "magabiztos" viselkedés és kb mindenről ő dönt? Nem beszél az érzelmeiről és nem lát titeket kifejezetten partnerként?

Nekem ez kicsit olyan érzés, mintha azt mondanák, hogy minden nő tulajdonképpen apa komplexusos és úgy is kell viselkedni velük, mintha kislányok lennének és te meg lennél az apa, csak még sz*xeltek is hozzá, de kb ennyi a különbség. Ez tényleg így lenne?

2023. júl. 19. 12:13
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ezt kár lenne ráhúzni mindenkire. Vannak olyan párok akiknél ez jól működik mert a férfi karakán a nő meg egy döntésképtelen mimóza. Együtt viszont jól tudnak együtt működni, persze tisztelve a másikat.
2023. júl. 19. 12:16
 2/49 anonim ***** válasza:
35%
Most leírok egy Confuciust, valamint Paulo Coelho-t megszégyenítő életigazságot: "Egy párkapcsolatban mindig az a boldogabb fél, akit kevésbé érdekli a kapcsolat." Ez a titok! Sztoikus hozzáállás. Élvezd a párkapcsolatodat, szeresd a párodat, de mindig állj készen, hogy bármikor vége lehet. Ne aggódj azon, hogy mi lesz, ha vége lesz.
2023. júl. 19. 12:18
 3/49 anonim ***** válasza:
87%

NEKEM (N) aztán nem kell ez, eszem ágában nincs “alárendeltként” élni.

De igen, vannak akiknek meg ez tetszik.

2023. júl. 19. 12:25
 4/49 A kérdező kommentje:
Szóval nem gondoljátok túlzásnak az ilyesmit? Szerintetek van olyan, amit azért mindenkire rá lehet húzni? Most a fenti példa azért csak nem olyan sok emberre igaz...
2023. júl. 19. 12:30
 5/49 anonim ***** válasza:
5%

Lehet itt conficuous meg paulo csoelho meg gyozike, de mondjuk ki az igazsagot. Sajnos a sztereotipiak valamiert leteznek, valahogy letrejottek - nem pedig a semmibol es egyeteretesen alapszanak fuggetlen emberek kozott.

Egy jo kapcsolat nem letezik.

Az emberek, no, ferfi nem erre lett kitalalva hogy gep elott dolgozzon hazavigye a 1.5 milkat es a jacuzziban seggbetolja a feleseget, mikozben a 3. gyerek az 5. gyerekszobaban alszik.

Kinyitod a hutod es mar ott a belszin. Nem.

Ez egy akkora bszott nagy munka volt regen hogy 8 - 10 ember kellett hogy levadasszanak egy allatot.

Fertozesek meg ilyenekrol nem is beszelve.

Ezert volt a nok feladata, igen, feladata hogy egyedul ok neveljek a gyereket, majd tanuljanak/beilleszkedjenek (mint az iskola) a vadasz tarsadalomba, ez meg a ferfiak, igen, ferfiak feladata volt.

Ma mar kezdenek a szerepek keveredni az a baj. A no nem akar ezt csinalni a ferfi meg akar vagy nem akar, es mar meg is van a komplexus.

Nincs jol mukodo hazassag, parkapcsolat hosszutavon, akarmennyire hazudnak maguknak, masoknak. Valamelyik mindig hunyo. Es nem megcsalasrol beszelek, hanem valami nem fog tetszeni neki, es megoldhatatlan dolog lesz es elfojtjak ezeket a dolgokat - ezt nevezik tokeletes parkapcsolatnak/hazassagnak.

Ha valami igazan jot akartok mint ferfiak meg nok, magatoknak is, tarsadalomnak is, a ferfiak menjenek sperma donornak hatha lesz utod mert azt ugye akarnak - de kozben mennek buliba dugni jo csajokat.

A nok meg tenyleg azok a nok lesznek akik anyak akarnak lenni nem pedig akik bele lettek kenyszeritve hazassag/parkapcsolat altal vagy veletlen altal, es felvallaljak az egesz szerepet.

A transz meg... na azt nem tudom az nem igazan szerepelt tul sokat az evolucioban se mint szerep se mint tenyezo plane gyereknevelesben. Ok nemtom mire jok, maguknak magukon kivul, mar bocsanat nem vagyok ellenes de muszaj nyersnek lennem mert ha nem lennek akkor minek van itt ez a kerdes megvalaszolasra.

2023. júl. 19. 12:38
 6/49 anonim ***** válasza:
90%

“ Ma mar kezdenek a szerepek keveredni az a baj.”

Miért lenne ez baj? Partnerekként, társként tekintünk egymásra és közösen dolgozunk a közös életünkért. Ez miért jelentene hazugságot meg egyebeket? :D

2023. júl. 19. 12:42
 7/49 anonim ***** válasza:
97%

Én az egyenlőség híve vagyok.

Különben meg a pénzügyek kezelése tipikusan olyan dolog, amit ha már egyvalaki kezel akkor kezelje, aki jobban ért hozzá.

Van egy barátnőm, akinek a férje amint megkapja a fizetését, azonnal oda is adja a barátnőmnek. (Barátnőm otthon van a gyerekkel, ő vásárol be, ő főz otthon stb.) A csávó amúgy is tudja magáról, hogy elköltené minden hülyeségre, így legalább meg tudják beszélni mi fér bele a családi költségvetésbe.

Sose hallottam őt emiatt panaszkodni, hogy miért nem a férje osztja be a pénzt.

2023. júl. 19. 12:43
 8/49 anonim ***** válasza:
82%
#5 Igen, az emberiség fejlődött az őskor óta. Változunk, civilizáltabbak lettünk, ebben különbözünk az állatoktól, hogy képesek vagyunk fejlődni, uralkodni az ösztöneink felett. Aki pedig nem tud vagy, nem is akar egyáltalán, az ne csodalkozzon ha egyedül marad.
2023. júl. 19. 12:44
 9/49 A kérdező kommentje:

#5: Abban egyetértek, hogy nincs tökéletes kapcsolat, de nem is ez volt a kérdés, elég szélsőségesnek látom ezt az elképzelést.

Ha már csak a gyerek példát hozod fel, minden gyereknek szüksége lenne egy apára, nem csak anyára és azért a férfiak és nők egyaránt vágynak kapcsolatra, vadász társadalom ide vagy oda. Mindig mással kavarás és ész nélkül szülés nem hinném, hogy boldoggá tenne bárkit is.

2023. júl. 19. 12:47
 10/49 anonim ***** válasza:
27%
Én egyenlőség párti férfiként, sajnos azt tapasztalom, hogy a legtöbb nőnek tényleg ez kell. Dönteni ne keljen, a felelősség mindig a férfié, ahogy minden probléma megoldásának a terhe is. A nő csak szeretve legyen, tennie, alkalmazkodnia neki nem kell, ellenben a férfi mindenben tegyen a kedvűkre. Lehetőleg a lelki világod is menő legyen, problémáid ne legyenek, de neki mindem kis apróságát hallgasd meg. Napi 100szór mond el, fejezd ki, hogy szereted, visszafelé meg az jön, hogy még ebben is fejlődj, még ebben is alkalmazkodj, még minden nem vagy elég jó. A szexet meg hagyjuk is, rég lemondtam róla, hogy bármelyik nő is a tenni fog a kedvemre……. Az csak nekik jár.
2023. júl. 19. 13:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!