Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg ez kell egy jól működő párkapcsolathoz? Ha nem, szerintetek mi?
Egyre többet látom azt főleg olyan külföldi videósoknál, akik férfiaknak számára készítenek tartalmakat, hogy azt tanácsolják a férfiaknak, hogy legyenek ők a "vezetők" a kapcsolatban, a nőknek meg "alárendeltnek/megalkuvónak kell lennie". Ezt azzal magyarázzák, hogy emberi természetünknél fogva adódóan ezek a klasszikus férfi-női szerepek és minden nő erre vágyik, csak nem mondják el neked.
Ez nem csak sz*x során nyilvánul meg, hanem pénzügyek terén is a férfi hozza meg a fontos döntéseket stb. Ti hogy látjátok ezt a dolgot? Ti is ezt tapasztaljátok, ez kell a nőknek? Nők, ti tényleg arra vágytok, hogy a férfi hordja a nadrágot a kapcsolatban, de olyan szinten, hogy kb utasításokat ad sz*x közben, mert hogy az "magabiztos" viselkedés és kb mindenről ő dönt? Nem beszél az érzelmeiről és nem lát titeket kifejezetten partnerként?
Nekem ez kicsit olyan érzés, mintha azt mondanák, hogy minden nő tulajdonképpen apa komplexusos és úgy is kell viselkedni velük, mintha kislányok lennének és te meg lennél az apa, csak még sz*xeltek is hozzá, de kb ennyi a különbség. Ez tényleg így lenne?
Én szeretem, minor egy pasi nekiáll olyanokat magyarázni, hogy "a nőknek meg "alárendeltnek/megalkuvónak kell lennie", sokkal könnyebb elkerülni onnantól. Épeszű nő nem bohóckodik ilyenekkel.
A legjobb, hogy imádják beleerőltetni az 'evolúciós' okaikat, hiába dőlt már meg hatszor pl az az elmélet is, hogy a férfi vadászott, a nő meg a barlang körül gyűjtögetett 🙄
#10: Szerencsére volt ellenpélda a válaszok között, de ha már csak belegondolok, hogy ez Magyarországon tök normális lenne...🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Mármint ok, hogy legyél magabiztos, határozott, érezze bitonságban magát melletted, legyenek céljaid stb, de ez? Ez beteg, én nem tudom, hogy képes lennék még csak hasonlóképpen viselkedni/gondolni a páromra.😮💨😱🤢🤮
10) igazi főnyeremény lehetsz, biztos a nőkkel van a gond 😂
Nem tudom, é sosem tapasztaltam a feleségemtől vagy a korábbi párjaimtól, hogy "dönteni ne keljen, a felelősség mindig a férfié, ahogy minden probléma megoldásának a terhe is", ahogy azt sem, hogy ne akartuk volna kielégíteni egymást az ágyban... szerintem itt nálad van valami elcsúszva.
8
Ez az hogy igen, fejlodtunk de nem eleget. vannak gyogyszereink, van technologia, de szerinted miert hasznalnak egereket, patkanyokat farmakologiai kiserletek elogyartas soran?
Elarulom azert mert az idegrendszeruk eszmeletlen hasonlit a mienkre. Borzaszto nagy fejlodes mi?
Az emberek kozotti kapcsolatok sem fejlodtek. A magany meg mindig szar erzes, valami tarsasaghoz tartoznod kell/kivansz.
Meg mindig a szex bevadit es addig nyomod bele ameddig ki nem urulsz.
Na most melyik nem igaz egy patkanyra (a technologian meg ilyeneken kivul persze...)?
Azt hiszed mar valami istenseg vagy az allatvilagban, pedig te is egy allat vagy. Bedobnak egy ehezo oroszlanhoz a golyodat tepi le eloszor. Nem vagy tobb egy allatnal. Sot nem is mi vagyunk a nyertesek az evolucioban - a fertozo organizmusok/nem organizmusok (a virus nem az). Egy rossz hullam beloluk es annyi ember nyikkan ki par het alatt, hogy nem reproduktiv kepes mar az a statisztikai szam (mert igen, van ilyen szam), es ki fog halni a homo sapiensecske.
Ezert nincs jo kapcsolat, mert meg allatok vagyunk, csak egy olyan kornyezetben ami nem kompatibilis az osztoneinkkel. Lasd mennyi bunozes van, lasd mennyi not eroszakolnak meg, lasd mennyi eroszak van atlagban, lasd mennyi hedonista szeru aktivitas zajlik. Mind allati jellemzo.
Te meg itt kulturarol, szerelemrol meg "szeretkezesrol" beszelsz, gondolkodsz amikor te is tudod hogy egy bomba isten jo csajba vagy pasiba mittom en a nemed, de ha srac vagy akkor neked egy bomba isten jo csajba 4 nyomas es mar omlik a niagara ha o keri (vagy ha lehetoseged van ra?).
“ A férfi és a nő nem egyenlő, soha nem voltak, soha nem is lesznek. Mások vagyunk.”
Szerintem kevered az “egyenlőt” meg az “egyformát”.
Egy nő is jó esetben tudja mit akar, tud dönteni és csipcsup ügyekkel nem szalad másokhoz. Ez nem nem kérdése, máshogy nem lehet életben maradni a 21. században.
15) "Én elég szubmisszív típus vagyok, akkor tudok hosszútávon szeretni, ha tisztelem az adott férfit. És akkor tisztelem, ha férfias, és jól tud engem vezetni."
Oké, ez te vagy, légyszi ne keverd össze azzal, hogy általánosságban hogy kellene működnie egy párkapcsolati dinamikának. Ja és légyszi ne erre tanítad a leendő lányodat, ha egy mód van rá...
Ezzel az elmélettel élőben eddig még csak egy bohóc hozakodott elő nekem, jót röhögtünk.
Az ő kedvenc érve az volt, hogy há' de a férfi izmosabb és ha eltűnnének a férfiak, akkor ki védené meg a nőket!? Visszakérdeztem, hogy esetleg átgondolná, hogy jelenleg 9/10 alkalommal pontosan kitől kell megvédeni minket? Úgy van, férfiaktól 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!