Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam pár dolgot a barátomról, ti szakítanátok vele?
A kapcsolatunkkal semmi probléma, nagyon jól mevagyunk, szeretem őt, nagyon kedves, figyelmes, minden jó és szép 3 hónapja. Ő 22 éves, én 20.
Viszont most megtudtam róla bizonyos dolgokat, amik NAGYON nem tetszenek, és elítélem őket... szóval, mielőtt mi összejöttünk volna, neki 7 hónapig nem volt barátnője. Ezalatt az idő alatt párszor eljárt prostikhoz... na, ledöbbentem, mikor ezt megtudtam, mert nem ilyennek ismerem, nem gondoltam volna... meg bulikon is próbált felszedni csajokat, és volt hogy egy 43(!!!) éves nőt vitt ágyba. (más konkrét esetről nem tudok) Olyan is volt, hogy a barátaival olyan hangosak voltak egy házibuliban, hogy kihívták a rendőrséget.
Azt hittem, nyugisabb, visszafogottabb ember... mert én olyan vagyok, és kicsit megrémisztettek ezek a dolgok.. főleg hogy ha ennyire hajtotta a csajokat, kezdek féltékeny lenni (most elfogultság nélkül mondom hogy nagyon helyes srác, sok lánynak bejön).
Viszont a korábbi barátnői, meg a haverjai is azt mondják, hogy kevés nála hűségesebb embert ismernek, ha barátnője van, akkor őt nagyon szereti, és eszébe sem jutna félrelépni, akkor "lenyugszik". (Ezt nem csak nekem mondták megnyugtatásul, korábbról is ismertem a barátomat és a haveri társaságát is, és mindig is jókat mondtak róla - pl. egyszer egy nem túl szép lánnyal már a kapcsolat végén jártak, sokat veszekedtek, egy buliban egy modell kinézetű csaj kinézte magának a barátomat, de ő nemet mondott neki, mert akkor még nem szakított a barátnőjével.)
Szóval megbíznék én benne, csak akkor is zavar, hogy szingliként prostikhoz jár, meg egyéjszakás kalanadjai vannak :S
tehát egyik nőt sem értékeli jobban, mint a másikat
ezért disszonáns még mindig nekem az ilyenben a párkapcsolati hűség
egy csajnak a barátjáról van szó, akiről a környezete rendes srácnak tartja párkapcsolatban
aki párkapcsolaton kívül a legyet is ....ja VÁLOGATÁS NÉLKÜL
tehát itt merül fel a hűség kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!