Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam pár dolgot a barátomról, ti szakítanátok vele?
A kapcsolatunkkal semmi probléma, nagyon jól mevagyunk, szeretem őt, nagyon kedves, figyelmes, minden jó és szép 3 hónapja. Ő 22 éves, én 20.
Viszont most megtudtam róla bizonyos dolgokat, amik NAGYON nem tetszenek, és elítélem őket... szóval, mielőtt mi összejöttünk volna, neki 7 hónapig nem volt barátnője. Ezalatt az idő alatt párszor eljárt prostikhoz... na, ledöbbentem, mikor ezt megtudtam, mert nem ilyennek ismerem, nem gondoltam volna... meg bulikon is próbált felszedni csajokat, és volt hogy egy 43(!!!) éves nőt vitt ágyba. (más konkrét esetről nem tudok) Olyan is volt, hogy a barátaival olyan hangosak voltak egy házibuliban, hogy kihívták a rendőrséget.
Azt hittem, nyugisabb, visszafogottabb ember... mert én olyan vagyok, és kicsit megrémisztettek ezek a dolgok.. főleg hogy ha ennyire hajtotta a csajokat, kezdek féltékeny lenni (most elfogultság nélkül mondom hogy nagyon helyes srác, sok lánynak bejön).
Viszont a korábbi barátnői, meg a haverjai is azt mondják, hogy kevés nála hűségesebb embert ismernek, ha barátnője van, akkor őt nagyon szereti, és eszébe sem jutna félrelépni, akkor "lenyugszik". (Ezt nem csak nekem mondták megnyugtatásul, korábbról is ismertem a barátomat és a haveri társaságát is, és mindig is jókat mondtak róla - pl. egyszer egy nem túl szép lánnyal már a kapcsolat végén jártak, sokat veszekedtek, egy buliban egy modell kinézetű csaj kinézte magának a barátomat, de ő nemet mondott neki, mert akkor még nem szakított a barátnőjével.)
Szóval megbíznék én benne, csak akkor is zavar, hogy szingliként prostikhoz jár, meg egyéjszakás kalanadjai vannak :S
Kérdező: két eset van, vagy elfogadod ezt a dolgot most, vagy szakíts vele. De alapvető fontosságúnak tartom, hogy ez ne maradjon meg benned tüskeként. Mert az az idő előrehaladtával egyre és egyre rosszabb lesz. Tehát döntsd el mielőtt, hogy el tudod-e ezt fogadni, meg tudsz-e békélni vele, vagy sem.
Egyébként véleményem szerint, aki egyszer kiélte magát, az 35 éves korira az esetek döntő többségében a világ legnyugodtabb emberei közé fog tartozni.
És ha k*rvázott akkor mivan? A sex fizikai szükséglet. Jobb lett volna, ha nem hivatásoshoz megy (aki MINDIG használ gumit, mert nem akar elkapni semmit, rendszeresen jár orvoshoz, pont hasonló okokból, stb.) hanem lemegy a diszkóba és megdugja az első kis csitrit, aki 2 felesért bárkivel koton nélkül kefél a budiban? Az ilyen alkalmi kapcsolatot biztos nem ítélnéd el annyira, pedig ott 100x sanszosabb bármilyen gombát vagy betegséget összeszedni, mint egy lotyónál.
Az meg, hogy kihívták rájuk egy BULI közben a rendőrséget.. Na bumm. Nem emberölés alapos gyanúja miatt, hanem csendháborításért, mert a habókos szomszéd nyanya nem hallotta az Eszmeralda 134. részének a végét a zenétől. Ilyen minden fiatallal megesik, főleg ha nem kertes házban buliznak.
Nemkicsit túlreagálsz dolgokat.
Ha jó vele jó vele. Pont.
a bulizáson, csajozáson nem akadnék ki...sőt sztem akkor jó a buli, ha legalább egyszer kijön a rendőrség:P
a prostizás más...én félnék, mit kapok el:S
szerintem annyit tudtunk meg a srácról, hogy nem válogatós
nekem egy ismerős pasim sem "ereszkedne le" egy prostihoz
úgy gondolják, hogy ők ingyen is kapnak nőt, mert vannak olyan jó pasik
a te barátodban nincs tartás
a legszebb, hogy ez csak addig van így, amíg nincs bnője
akkor meg ő lesz a világ legrendesebb barátja
nekem a kettő kicsit ellentmond egymásnak
de ki tudja
mindenkinek van ezer arca
"Olyan is volt, hogy a barátaival olyan hangosak voltak egy házibuliban, hogy kihívták a rendőrséget."
Aztaaa a barátod egy gangster o.O még ilyet ,hogy tudtak ilyenre vetemedni?Bárcsak nekeme is ilyen problémáim lenének:))))
ma 11:54
Te honnan tudod hogy nincs benne tartás?Azért mert szingliként elmegy egyet ku.rvázni,hát akkor tegye!És akkor mivan?De azt is leírta a kérdező,hogy lekért minden infot róla ismerősöktől,hogy mennyire hűséges,ami mondjuk elég szánalmas a kérdezötől,na de mind1!Inkább most kurv.ázon meg élje ki magát,mint mondjuk majd 35 évessen amikor már gyerek lesz meg feleség,mert általában akik nem teszik meg akkor,mármint fiatal korukban,azok általában majd felnőtt korba bepotolják,mert akkor kihagyták!Sajnos ezt mutatják a statisztikák!Amúgy meg nem kellene ennyit hisztizni kislány,vagy ha nem tetszik,akkor hagyd ott,ennyi!Mert szerintem te még 5 év múlva is felhánytorgatnád szegénynek!
én olyanokra értem, hogy nincs benne tartás, akinek mindegy milyen nővel van
az ilyen érdekes, hogy párkapcsolatban hűséges
nekem disszonáns akkor is.
amúgy meg volt aki, verte a bnőjét, és a külvilág mindig azt mondta róluk, milyen szép pár/álompár.
ennyit a külsősökről....
de nem rosszat akarok, csak bennem bennem van a kisördög.
de ám ne így legyen!
"nekem egy ismerős pasim sem "ereszkedne le" egy prostihoz
úgy gondolják, hogy ők ingyen is kapnak nőt, mert vannak olyan jó pasik
a te barátodban nincs tartás"
Ez az "ingyen is kapok nőt mert olyan vagány vagyok" duma tipikusan a csórók fegyvere, már bocs.
De nézzük a való életi példát:
- Megtetszik egy viszonylag dekoratív csaj. Jó pasi vagy, kemény tökös legény, meghódítod! Ott helyben meghívod 2-3 italra (ha nem valami lepukkant tanyasi diszkóban vagytok akkor) akkor ez legalább 5-6 ezer. Mondjuk este hazaviszed (ha felelősségteljes vagy és nem vezetsz részegen akkor taxival, ha nem kocsival) ezis jópár ezres.
Másnap találkoztok, virág, csoki, elmentek ebédelni, stb stb.
A végeredmény az, hogy kb egy hétig udvaroltál a csajnak és mivel kemény tökös legény vagy össze is jött és meghúzhatod. Ráköltöttél közben vagy 30 rongyot és ráment egy heted.
- B delikvens fogja magát, felcsapja az internetet, kiválaszt egy FULLOS csajt magának, olyat, amilyet csak akar, felhívja, AKKOR AMIKOR AKARJA, elmegy hozzá AKKOR AMIKOR AKAR és megdugja. Végén fizet 15-20 rongyot.
Na ki járt jobban?
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!