Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam pár dolgot a barátomról, ti szakítanátok vele?
A kapcsolatunkkal semmi probléma, nagyon jól mevagyunk, szeretem őt, nagyon kedves, figyelmes, minden jó és szép 3 hónapja. Ő 22 éves, én 20.
Viszont most megtudtam róla bizonyos dolgokat, amik NAGYON nem tetszenek, és elítélem őket... szóval, mielőtt mi összejöttünk volna, neki 7 hónapig nem volt barátnője. Ezalatt az idő alatt párszor eljárt prostikhoz... na, ledöbbentem, mikor ezt megtudtam, mert nem ilyennek ismerem, nem gondoltam volna... meg bulikon is próbált felszedni csajokat, és volt hogy egy 43(!!!) éves nőt vitt ágyba. (más konkrét esetről nem tudok) Olyan is volt, hogy a barátaival olyan hangosak voltak egy házibuliban, hogy kihívták a rendőrséget.
Azt hittem, nyugisabb, visszafogottabb ember... mert én olyan vagyok, és kicsit megrémisztettek ezek a dolgok.. főleg hogy ha ennyire hajtotta a csajokat, kezdek féltékeny lenni (most elfogultság nélkül mondom hogy nagyon helyes srác, sok lánynak bejön).
Viszont a korábbi barátnői, meg a haverjai is azt mondják, hogy kevés nála hűségesebb embert ismernek, ha barátnője van, akkor őt nagyon szereti, és eszébe sem jutna félrelépni, akkor "lenyugszik". (Ezt nem csak nekem mondták megnyugtatásul, korábbról is ismertem a barátomat és a haveri társaságát is, és mindig is jókat mondtak róla - pl. egyszer egy nem túl szép lánnyal már a kapcsolat végén jártak, sokat veszekedtek, egy buliban egy modell kinézetű csaj kinézte magának a barátomat, de ő nemet mondott neki, mert akkor még nem szakított a barátnőjével.)
Szóval megbíznék én benne, csak akkor is zavar, hogy szingliként prostikhoz jár, meg egyéjszakás kalanadjai vannak :S
Sztem nem kell aggódnod!mi a barátnőmmel több mint 1 éve vagyunk együtt és még nem csaltam meg de nem is fogom mert nagyon szeretem. de előtte viszont kb. az összes csajomat megcsaltam, nem tudom miért de hajtott a vadászösztön.:)volt olyan hogy egyszerre 6an voltunk 1 csajra:Pde az már rég volt és elég is volt belőle.mostani barátnőmet nagyon imádom és soha nem tudnám megcsalni.
Sztem ha szeret téged akkor ő se fog és bízhatsz benne!
Jajj már, ez egy akkora kamu történet. Vissza utasít egy modell kinézetű lányt (direkt beletéve a modell szót). Szánalmas. Nem itt kell fényezni a haverod.
És néhány prosti sokkal értelmesebb, mint az átlag fiatalság.
09:11 - te pedig egy korlátolt s*ggfej vagy sajnos, de neked jól áll.
Kérdező: szerintem sürgősen hagyd el. Valószínűleg elő fog belőle törni a skizofrén állat és fejszével fogja levágni egyenként az ujjperceidet egy szép, verőfényes hajnalhasadtán.
Kihívták rá a rendőrséget?! Huh, hova fajult el ez a világ, kihívták rá, jajaaaj.
Szende kis szűz*lányka (*<-ide más volt írva, de a rendszer veled van) vagy kedves, neked a Bill Gates-forma sztk-szemüvegkeretes kockafejű sablong*cik valók.
Szakíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!