Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül is működhet egy “párkapcsolat”?
2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk. Ezidő alatt összesen egyszer feküdtünk le egymással.. Első indok, hogy nem sietjük el, aztán egy “betegség”, utána pedig közölte, hogy lehetnék vékonyabb.
Ha kérdezem azt mondja, hogy majd jó lesz minden idővel, nem lehet megbeszélni vele a témát. Minden tőlem telhetőt megtettem/teszek, türelmes vagyok, fogytam 15 kilót, de kezd felemészteni, leginkább az, hogy Ő miért nem akarja, minek van velem?
Járt már valaki hasonló cipőben? :(
> adjak neki időt
tipikus b.zi duma.
15-os vagyok: az az ismerosom is folyton ezt hallgatta, hogy "adj meg idot"
csak az idodet huzza, kocc mielott meg erosebb lesz a traumakotesed.
vissza se nezz. majd amikor talaltal egy normalisabbat, aki rendesen megkupakol estenkent fogsz jokat nevetni ezen a 2 even. sok sikert:)
Utolsóval egyet értek, fél évig együtt voltam olyannal akivel alig szexeltunk (havi 1) és amit igen az sem volt jó és kielégítő… betudtam annak hogy csak nem kívánom a szexet, nincs igényem, amúgy is le vagyok terhelve meg ő is…
A nagy sz.rt, csak túl erős volt a lelki kötődés, mert a lelki kapcsolatunk nagyon erős és harmonikus volt, de ez a szexben nem működött
Az utolsót idézve mostmár van aki “rendesen megpakol esténként” (és/vagy reggelente)… és magam sem értem miért rohadtam valaki mellett aki szexuálisan nem volt vonzó
Jézusom..De te hogy bírtad ki? Normál ember,
aki nem egy nagy szexfan,még annak is legalább hetente egyszer
szüksége van egy jó szexre..
Arról nem is beszélve,hogy bármennyire is kötődsz valakihez lelkileg,
mikor összefonódik két test és lélek,na az az igazi... :-)
Azonnal hagyd el,nagyon inkorrekt volt veled, és nagyon sok
időt és lehetőséget vett el tőled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!