Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szex nélkül is működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex nélkül is működhet egy “párkapcsolat”?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk. Ezidő alatt összesen egyszer feküdtünk le egymással.. Első indok, hogy nem sietjük el, aztán egy “betegség”, utána pedig közölte, hogy lehetnék vékonyabb.

Ha kérdezem azt mondja, hogy majd jó lesz minden idővel, nem lehet megbeszélni vele a témát. Minden tőlem telhetőt megtettem/teszek, türelmes vagyok, fogytam 15 kilót, de kezd felemészteni, leginkább az, hogy Ő miért nem akarja, minek van velem?

Járt már valaki hasonló cipőben? :(

2023. júl. 17. 09:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Úristen… Aszex feleknél persze, vagy pl. nagyon idősek, ahol már egyik sem igényli, és nem is megy, egyébként viszont nekem az ilyen nem párkapcsolat. Az meg külön gáz, hogy beszélni sem lehet róla, és más indokok mögé akarja bújtatni, hogy nem kíván (testsúly). Én nem maradnék benne egy ilyen "kapcsolatban".
2023. júl. 17. 10:14
 2/29 anonim ***** válasza:
88%
Működhet egy aszexuális kapcsolat, de a tiétek nem az. Szerintem sürgősen menekülj, ebből nem lesz igazi, jó kapcsolat soha ilyen hozzáállással. Lehet, hogy az impotenciáját fogja erre a hülye indokra...
2023. júl. 17. 10:15
 3/29 anonim ***** válasza:
64%

2-es: Lehet impotencia az ok, bár nem írta, szerintem is nő a kérdező (a nem elég vékonyból).

Tényleg, ha nem túl indiszkrét, milyen volt az az 1 alkalom?

2023. júl. 17. 10:21
 4/29 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem jó a szex akkor nem jó semmi. Tényleg képes voltál 2 évet elb@szni ezzel az életedből? Úristen... 🐑
2023. júl. 17. 10:21
 5/29 anonim ***** válasza:
79%
4-es: Hát, sajnos nem éppen elb@szott:-D Elpazarolt, mondjuk inkább úgy.
2023. júl. 17. 10:23
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem párkapcsolat, hanem egy lakótársi viszony. A pasi vagy aszexuális, vagy potencia zavara van. Én nem maradnék ebben benne, nőként nagyon megalázó, ha a pasi nem kíván.
2023. júl. 17. 10:45
 7/29 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg meleg pasi, akinek kell egy alibi barátnő?
2023. júl. 17. 11:22
 8/29 A kérdező kommentje:
10:23-mas ez jó volt.. :D Az az egy alkalmat is olyan semmilyennek írnám le.. azon kívül talán 2x előfordult ez-az, de ennyi. Az elején egyébként teljesen más volt a hozzáállása, elég sokat is beszéltünk erről, hogy ez mennyire fontos egy kapcsolatban.. aztán valami “elromlott”.. ez a szex után egy pár hétre rá. Hibásnak érzem magam, lehet én rontottam el valamit.. Nőként megélni iszonyat nezéz, sose volt előtte ilyen jellegű gondom.
2023. júl. 17. 11:36
 9/29 anonim ***** válasza:
89%
Én menekülnék, ezt nem lehet megbeszéléssel orvosolni.
2023. júl. 17. 11:37
 10/29 anonim ***** válasza:
81%

Itt az a gáz, hogy nem lehet vele nyíltan beszélni erről. Az alapvető gond megoldható lehetne, esetleg egy szexterapeuta vagy akár csak kommunikáció segítségével.

Itt az igazi gond az, hogy nem lehet vele beszélni (instant szakítóok egy párkapcsolat esetében), hogy semmibe veszi az érzéseidet, téged állít be hibásnak stb.

Hagyd el. Nem azért, mert nem szexel veled, hanem mert nem javasol megoldást, hiteget stb.

Szerintem sem normális, esetleg asszex kapcsolatban működhet. De ez nem az. Sok erőt kívánok a szakításhoz

2023. júl. 17. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!