Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélkül is működhet egy “párkapcsolat”?
2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk. Ezidő alatt összesen egyszer feküdtünk le egymással.. Első indok, hogy nem sietjük el, aztán egy “betegség”, utána pedig közölte, hogy lehetnék vékonyabb.
Ha kérdezem azt mondja, hogy majd jó lesz minden idővel, nem lehet megbeszélni vele a témát. Minden tőlem telhetőt megtettem/teszek, türelmes vagyok, fogytam 15 kilót, de kezd felemészteni, leginkább az, hogy Ő miért nem akarja, minek van velem?
Járt már valaki hasonló cipőben? :(
Szex nélküli kapcsolat 3 féle lehet:
barát, rokon, ismerős
miiiiivaaaan?
bocs, de te hulye vagy?:D
mi az, hogy 2 eve vagytok egyutt es 1x szexeltetek meg majd jobb lesz meg fogyjal le?
uristen, neked maradt meg barmennyi onertekelesed? ilyen emberre pazarolni a draga ÉVEIDET??
bocs, de kapj mar eszhez, ez k.rvara nem normalis, amiket leirtal.
vagy b.zi vagy aszex vagy impotens vagy b.zi.
egyik ismerosom is beleszaladt egy ilyenbe, fullos csaj, csavo 10 honapig hitegette, de meg nem d.gta :D pedig egyutt aludtak meg minden.
lepj ki mihamarabb es kezdj ELNI!
Röviden: fuss
Ennek a kapcsolatnak nincs értelme, a pasit zavarja valami, vagy gatlasai vannak, de semmi kepp sem egészséges… és ha ez eddig nem lett megoldva akkor bocsi de ezután sem lesz
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából megerősített mindenki abban amit gondoltam… tegnap elmondtam neki, hogy nekem ez így nagyon nem jó.. nehezen hallotta meg, később lehetett vele nagyvonalakban beszélni.. először azt mondta nem tudja, hogy mi legyen kettőnkkel. Utána pedig azt mondta, hogy ő akarja velem (gondolom a szexet) és neki is rossz, adjak neki időt, hogy rendbe tegye magát..
2 évet elvett az èletedből.
Minek várnál még?
Amúgy meg a lehetnél vékonyabb megjegyzése után vágtam volna ki,mint macskát szarni,nem hogy összeköltözni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!