Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljes apátia a barátai felé,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljes apátia a barátai felé, ami neki rosszul esik. Működtethető valahogyan?

Figyelt kérdés

A párom (ő a férfi) olyan ember akinek nagyon fontosak a barátai, és ahogy én látom az is hogy reprezentálja hogy én vele vagyok. Szerinte egyenesen égő ha kihagyok találkozókat, amiken viszont meg se tudok szólalni mert fociról, autókról és nőkről van szó. Ez szintén hiba, hogy nem akarok ezekbe a témákba erőlködve se bekapcsolódni vagy beleszólni, vagy magamtól újat behozni.

Azt mondta kínos lesz ha mindig meg kell magyaráznia miért nem megyek soha vele. Ettől olyan érzésem lett hogy én elszámolással tartozok félidegen embereknek arról mivel töltöm az időm és hol vagyok. Borzasztó szorongással jár ez, és nincs közös nevező.

Ő azért sok ilyen találkozót kihagy mostmár, és csinál velem programot helyette, de a városban spontán összefutások alól nincs kibúvóm. Ha ott csak bután ülök, itthon megkapom hogy ez antiszoc viselkedés.

A szakítási tanácsokat most hagyjuk, a cél az lenne hogy ez valahogy megmaradjon, de nem tudom mivel bírjam belátásra. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének. Szerintetek nekem kéne megváltozni, vagy alkalmazkodni jobban?

2023. júl. 16. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Autók: Mustang imádat, japán, német vagy olasz kocsik, amerikai stb melyikek jobbak és miért.

Foci: Messi

nők: jajjjajjjajjaaj

Kb ezeket tudom nőként kapásból, ezekkel elég jól el lehet lenni társaságban

2023. júl. 28. 11:28
 12/12 anonim ***** válasza:
11 - de erre órákat áldozni?
2023. júl. 28. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!