Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én jelenteném azt a bizonyos szikrát? SOS
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, 3 éves kapcsolatban. Fél éve tetszik egy nálam jóval idősebb férfi, a főnököm. Őneki a kezdettől fogva bejövök, nem is titkolta.Pár hónapja lett egy barátnője, akit szeret, és minden stimmelne, de nem érzi azt a bizonyos szikrát. Nagyon szeretne megismerni, mert az első perctől megfogta valami bennem... miattam nem tudja, és nem is akarja elmélyíteni a kapcsolatát. Mit tegyek? Szerintem őrülten boldog lennék vele, hasonló természet mint én, de szeretem a párom, bár néha önző velem. Holnap üzleti útra megyünk... mit tegyek? mit akarhat? nem csak szexet, mert nem úgy közelít... segítsetek2010. okt. 13. 19:49
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így ismeretlenül ilyen kegyetlen kritikákat írnak egyesek. Nyilván én csak egy kérdést tettem fel, amire várta mások véleményét, de nem azt, hogy engem így véleményezzenek. Az, ha egy férfi lép félre, nem bűn. Én nem léptem félre, és nem is áll szándékomban, (a barátom a kapcsolatunk elején megtette) próbálom rendbe tenni, de egyedül kevés vagyok ehhez. Nem hinném, hogy bűn lenne, ha jól esik valaki közeledése.
De nem akarok magyarázkodni...
2010. okt. 14. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!