Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom, hogy egy bizonyos helyen szokott lenni egy qrva, azt jelentenem kéne a rendőröknek?
Tipikus 10 éves válaszok!
Ha tudod, hogy valami törvénybe ütközik, kötelességed jelenteni, különben (a törvény szerint) a cinkosává válsz. Engem már vettek elő ilyenért, és marhára nem volt jó érzés a rendőrségre járkálni gyanúsítottként...
AMÚGY:
A rendőrség csak akkor tud vele mit kezdeni, ha egyértelmű bizonyíték van, pl. tettenérés, amit elég nehéz kivitelezni..
Tehát jelentheted, de felesleges.. nem tudnak vele mit kezdeni...
A válasz megírásának időpontja: ma 20:46
köszönöm szépen az egyetlen normális választ:)
amúgy igazad van, bizonyítani nem tudnám, de 100%ig biztos vagyok benne, hogy qrva! Egy elég elhagyatott helyen szokott egyedül elég feltűnő ruhákban ácsorogni, és sokszor láttam már, hogy kocsi is állt ott. Az a gond, hogy arrafele rendőrök nemigazán járnak. Nem csak én láttam (mert buszról láttuk) és mindenki szerint qrva az illető. De ha a bizonyíték csak a "tettenérés" lenne akkor nem tudjuk bizonyítani:P
Azért köszönöm válaszod!:)
Előző vagyok.
Ja és igen, miért basznál ki vele?? Nem gyilkos, nem fog se lopni,se ölni,se semmit, a munkáját végzi, fogadd el.. még mielőtt leoltotok nincs és nem is volt semmiféle kapcsolatom prostikkal csak ez a véleményem..
(omg mit találtam [link] )
A prostitúció önmagában nem illegális, csak elég szigorú szabályokat kell betartani, pl. vállalkozói kell hozzá, rendszeres orvosi vizsgálat, csak saját tulajdonú lakásban végezheted, ill. a hirdetéseket is eléggé szabályozzák. Tehát pénzért szexet adni Magyarországon nem illegális.
Egyébként dicséretes a törvények betartatására való igyekezeted, de aztán ne légy álszent, jelentsd fel a sarki zöldségest is, ha nem ad nyugtát, meg a pasidat is, ha látod, hogy tilosban parkol. Törvény az törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!