Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tudom, hogy egy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom, hogy egy bizonyos helyen szokott lenni egy qrva, azt jelentenem kéne a rendőröknek?

Figyelt kérdés
Mert ugye ha jól tudom ez illegális. De hogy kell "jelenteni"?
2009. okt. 14. 19:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Miért jelentenéd? Ha nő vagy és a barátod,férjed jár hozzá akkor esetleg megértem,bár akkor sem a csaj a hibás,de egyébként miért kéne jelenteni?
2009. okt. 14. 19:56
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
miért kéne feljelentened??? ha nem tartozik rád ,akk ne jelents fel.felesleges.....csakúgy OK NÉLKÜL sztem nem kéne kicseszni senkivel sem!
2009. okt. 14. 20:04
 3/16 A kérdező kommentje:
mert illegális:P bár gondolom ebben a hidegben most úgysincs műszakban:P amúgy nem irigykedem, én tisztességes módon szeretnék pénzt keresni majd ha oda jutok:P
2009. okt. 14. 20:34
 4/16 A kérdező kommentje:
és amúgy sem értem miért lennék irigy egy qrvára? van aki irigy rájuk? sztem inkább sajnálatra méltó hogy csak pénzért fekszenek le velük... és hogy nem képesek normális állást szerezni mivel gondolom általánost se járták ki.
2009. okt. 14. 20:36
 5/16 anonim ***** válasza:

Tipikus 10 éves válaszok!

Ha tudod, hogy valami törvénybe ütközik, kötelességed jelenteni, különben (a törvény szerint) a cinkosává válsz. Engem már vettek elő ilyenért, és marhára nem volt jó érzés a rendőrségre járkálni gyanúsítottként...

AMÚGY:

A rendőrség csak akkor tud vele mit kezdeni, ha egyértelmű bizonyíték van, pl. tettenérés, amit elég nehéz kivitelezni..

Tehát jelentheted, de felesleges.. nem tudnak vele mit kezdeni...

2009. okt. 14. 20:46
 6/16 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:46

köszönöm szépen az egyetlen normális választ:)

amúgy igazad van, bizonyítani nem tudnám, de 100%ig biztos vagyok benne, hogy qrva! Egy elég elhagyatott helyen szokott egyedül elég feltűnő ruhákban ácsorogni, és sokszor láttam már, hogy kocsi is állt ott. Az a gond, hogy arrafele rendőrök nemigazán járnak. Nem csak én láttam (mert buszról láttuk) és mindenki szerint qrva az illető. De ha a bizonyíték csak a "tettenérés" lenne akkor nem tudjuk bizonyítani:P

Azért köszönöm válaszod!:)

2009. okt. 14. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szard le, nem a te bajod, nem ismered őt, nem ártott neked.. senkire nem veszélyes.. azaz remélem, aki üzletel vele, maga baja ha összeszed valamit, ennyi, rengeteg dolog illegális ami nap mint nap megtörténik szerintem... és most pontozzatok le :D
2009. okt. 14. 21:09
 8/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ja és igen, miért basznál ki vele?? Nem gyilkos, nem fog se lopni,se ölni,se semmit, a munkáját végzi, fogadd el.. még mielőtt leoltotok nincs és nem is volt semmiféle kapcsolatom prostikkal csak ez a véleményem..

(omg mit találtam [link] )

2009. okt. 14. 21:12
 9/16 anonim ***** válasza:

A prostitúció önmagában nem illegális, csak elég szigorú szabályokat kell betartani, pl. vállalkozói kell hozzá, rendszeres orvosi vizsgálat, csak saját tulajdonú lakásban végezheted, ill. a hirdetéseket is eléggé szabályozzák. Tehát pénzért szexet adni Magyarországon nem illegális.

Egyébként dicséretes a törvények betartatására való igyekezeted, de aztán ne légy álszent, jelentsd fel a sarki zöldségest is, ha nem ad nyugtát, meg a pasidat is, ha látod, hogy tilosban parkol. Törvény az törvény.

2009. okt. 14. 23:03
 10/16 A kérdező kommentje:
a barátomnak még nincs jogsija, ahogy nekem sincs, bár mindketten elmúltunk 18 évesek. Mi nem vagyunk az a bizonyos "törvényszegő" fajta. De amúgy nem kell lehurrogni, csak megkérdeztem, hogy jelentenem kell-e, de mivel itt ilyen sokan védik máris megsajnáltam:) végül is ezzel a saját életét b@ssza el.
2009. okt. 14. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!