Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én jelenteném azt a bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én jelenteném azt a bizonyos szikrát? SOS

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, 3 éves kapcsolatban. Fél éve tetszik egy nálam jóval idősebb férfi, a főnököm. Őneki a kezdettől fogva bejövök, nem is titkolta.Pár hónapja lett egy barátnője, akit szeret, és minden stimmelne, de nem érzi azt a bizonyos szikrát. Nagyon szeretne megismerni, mert az első perctől megfogta valami bennem... miattam nem tudja, és nem is akarja elmélyíteni a kapcsolatát. Mit tegyek? Szerintem őrülten boldog lennék vele, hasonló természet mint én, de szeretem a párom, bár néha önző velem. Holnap üzleti útra megyünk... mit tegyek? mit akarhat? nem csak szexet, mert nem úgy közelít... segítsetek
2010. okt. 13. 19:49
1 2
 1/11 Moszuke ***** válasza:

tipikus döntésképtelen/rosszul_döntő emberke vagy. már bocs

mit kell az ilyesmiken filózni? nekem a hasonló döntések általában 5másodperc alatt megfogalmazódnak-.-

2010. okt. 13. 19:53
 2/11 anonim ***** válasza:
ezt te dontod el,es en pont az ilyen noket utalom,bocs de ez en vagyok,mert egyszer en is megegettem magam,de akkor megeskudtem hogy inkabb egy no szenvedjen mintsem en,ez en vagyok,lassuk a tobbieket
2010. okt. 13. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért nem 5 másodperces döntés.Mérlegelned kell, hogy mennyire szereted a párodat.Mennyire vonzódsz a főnöködhöz.Viszont én a részemről a megcsalást nagyon elítélem.Amúgy biztos vagy benne, hogy nem csak szexet akar? Tudja tetetni egy férfi durván, hogy őőő nem csak azt akarja, aztán mégis.
2010. okt. 13. 19:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy döntésképtelen vagyok, de rámehet a kapcsolatom és a munkám... de a másk oldal is vonz...
2010. okt. 13. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora egy büdös rbanc vagy te. Tipikus nő. A pasidat kb szarbaveszed. Remélem rájön hogy mit csinálsz is kirak mint a macskát szarni...
2010. okt. 13. 20:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Már bocs... soha nem vettem semmibe őt... mindent megteszek a kapcsolatomért, inkább részéről nem érzem ezt. Fél éve nyomom el ezt az érzést, pont miatta, és inkább a kapcsolatomba fektetem ezt az energiát. És én vagyok ribanc?????
2010. okt. 13. 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

masodik vagyok

ne aggodjal,csak azok szidnak akik mar eltek at hasonlo helyzetet,es az ilyen nok on akarjal a bosszujukat kitolteni,szamba se vedd oket.

elmeselek egy tortenetet ami velem tortent meg:

volt ket lany,ket jo baratno,az egyik nagyon kedvelt engem ez legyen "y" a neve,mivel o szegyenlosebb volt ezert a baratnoje legyen "x" a neve mondta el nekem,utanna meg a csaj is elmondta msn en hogy jarna velem stb,lealltam vele,3 honapig jartunk egyutt,amikor nagyon megkedveltem x et,es o is engemet,azon gondolkoztam en is amin most te gondolkozol,de en dontottem,lealtam x el,tokeletes volt minden,imadtam,de 6 honap utan sms ben irta hogy o mast kedvel,tehat y hoz nem mehettem vissza,x kidobott,de azert meg jol egyezek veluk,ha maradok y nal akkor lehet jobban jarok,de engemet nem erdekelt,tudom kocsog voltam,de en x et kedveltem,tudom mit is rontottam el,de ez mar lenyegtelen.

x volt az a lany aki sebet hagyott rajtam,o egyedul,azelott senki es utanna sem senki,es nem egy vagy ket baratnom volt csak.

szerintem ennel a dontesnel a mi velemenyunk semmit sem szamit

clyde

2010. okt. 13. 20:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Dönts ahogy akarsz, csak ne kúrj keresztbe.
2010. okt. 13. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan nagyon tetszik neked a főnök. a jelenlegi barátodba meg nem vagy szerelmes. Persze szereted, mint barátot és ilyesmi, de erre kár alapozni. Fiatal vagy. Ha nem kezded el a főnökkel mindig benned marad, hogy milyen kár hogy nem történt semmi, és ha majd szakítasz később a mostani pasival enni fogod a kefét. Mert ennek a kapcsolatnak úgyis vége lesz, ezt borítékolom. Lehet hogy a főnök se jön be, de legalább nem áltatod magad és a pasidból se csinálsz hülyét.

32/N

2010. okt. 13. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy rbanc? A pasiddal együtt vagy, azt mondjátok, hogy de jó nektek együtt. Közben te a főnököddel kavarsz (tökmindegy kivel, másik pasival). És azon gondolkozol, hogy vajon komolyak-e a szándékai. Mert addig nem engeded el az egyik liánt amíg meg nem fogtad a másikat. Mint a majmok. És még azt mondod nem vagy rbanc... de kislányom, az vagy. Ócska, manipuláló, számító, embereket kihasználó büdös rbanc vagy.
2010. okt. 14. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!