Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék már csinálni? Teljesen tanácstalan vagyok..
Figyelt kérdés
Párom volt munkatatársa (50 körüli nő) (a párom a 20as éveiben jár.) folyamatosan mindennel kapcsolatban rá írogat a barátomra.. Nekem teljesen elegem van belőle hogy szinte nem telik el nap a nő nélkül hogy ne írna rá a páromra.. Engem valamiért nagyon utál..ugy érzem.. Úgy írogat rólam hogy "a kis barátnőd, hol van mit csinál?" mi a f@sz köze van már hozzá??! Rettenetesen idegesit rosszul leszek ha eszembe jut ez a nő.. Voltunk bent a volt munkahelyén a páromnak (ahol ugye a rüfke dolgozik még) aztán voltak egy kis raktárba olcsóbb cuccok,aztan mondja neki a nő, hogy"Akkor nézz be oda. De csak oda!😏" Rendesen próbál flörtölni vele! (szerintem) én már azt várom hogy eltunjon már az életünkből!! De hogyan?! Reménykedtem, hogy ha már nem dolgoznak együtt nem lesz beszélgetés..de hiába.. Nem tudom mit lehet tenni.. Párommal nagyon jó a kapcsolatom. Rengeteg szeretetet kapok tőle. Nem titkol semmit. Mindig előttem ír vissza. Barátom mondta, hogy olyan véleménnyel van rólam a nőci, hogy nem illek hozzá meg mást képzel el hozzá nem engem. Meg hogy hátráltatom stb stb. Na miért?2023. júl. 11. 13:04
31/34 anonim válasza:
Kérd meg a pasidat,hogy mivel ez neked baromira rosszul esik (jogosan),így fejezze be legyen kedves a chatelgetést a vénasszonnyal.Amennyiben erre nem hajlandó a kedvedért,úgy te is tudod a választ...
32/34 anonim válasza:
Kb 1 hete volt rola cikk, hogy a palyakezdok berigenye jelentosen megnott, 450 alatt nem vallalnak munkat, es a 10%-uk mar nem eri be millio alatt. Ehhez kepest a parod raszorul egy 50 eves nore? Tartas hol marad? Biiztos, hogy egy himringyoval akarsz egyutt elni?
33/34 anonim válasza:
Utolsó ezt melyik fidesz nyaló hírportál hozta le?
34/34 anonim válasza:
32. Valós lehet, annyiból hogy mindenki nyugati béreket szeretne. Ausztriában az átlag 1500€ , azért az a minimálbérünkhöz képest sehol sincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!