Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék már csinálni? Teljesen tanácstalan vagyok..
Figyelt kérdés
Párom volt munkatatársa (50 körüli nő) (a párom a 20as éveiben jár.) folyamatosan mindennel kapcsolatban rá írogat a barátomra.. Nekem teljesen elegem van belőle hogy szinte nem telik el nap a nő nélkül hogy ne írna rá a páromra.. Engem valamiért nagyon utál..ugy érzem.. Úgy írogat rólam hogy "a kis barátnőd, hol van mit csinál?" mi a f@sz köze van már hozzá??! Rettenetesen idegesit rosszul leszek ha eszembe jut ez a nő.. Voltunk bent a volt munkahelyén a páromnak (ahol ugye a rüfke dolgozik még) aztán voltak egy kis raktárba olcsóbb cuccok,aztan mondja neki a nő, hogy"Akkor nézz be oda. De csak oda!😏" Rendesen próbál flörtölni vele! (szerintem) én már azt várom hogy eltunjon már az életünkből!! De hogyan?! Reménykedtem, hogy ha már nem dolgoznak együtt nem lesz beszélgetés..de hiába.. Nem tudom mit lehet tenni.. Párommal nagyon jó a kapcsolatom. Rengeteg szeretetet kapok tőle. Nem titkol semmit. Mindig előttem ír vissza. Barátom mondta, hogy olyan véleménnyel van rólam a nőci, hogy nem illek hozzá meg mást képzel el hozzá nem engem. Meg hogy hátráltatom stb stb. Na miért?2023. júl. 11. 13:04
1/34 anonim válasza:
A párod miért hagyja ezt? Ha tisztelne, akkor lerázná a nőt. Vagy a főnöke?!
2/34 anonim válasza:
A párod miért ír vissza ennek a nőnek? Itt nekem első hallásra ő a legnagyobb hibás,adja a lovat a nő alá ezzel hogy válaszolgat.
3/34 anonim válasza:
Párod minek foglalkozik vele? Legalább megvéd amikor azt mondja nem illesz hozzá?
A nő bele van zugva (kis pedómama), parod meg nem ad egyertelmű elutasítást. Nyilvan annyira abszurd neki hogy egy jocskan anyja korú nő udvarolgat, hogy eszre se veszi, de aakor is lerazhatná valahogy. Főleg hogy teged ennyire zavar. Vagy ennyire függ tőle, a felettese?
4/34 A kérdező kommentje:
#1 nem voltak rosszba és nem akar bunkó lenni. Próbál semlegesen válaszolni. Ha hülye videókat küld azt meg se nézi. De mindig ilyen biznisszel kapcsolatba is írogat neki. Párom meg nagy biznisz man.. Tudja milyen témával kapcsolatban tud írogatni...
2023. júl. 11. 13:17
5/34 A kérdező kommentje:
#3 remélem megved.
Nem nagyon függ tőle szerintem. Bár azt mondja hogy jól jön olyan ismerős aki mindenkit ismer (tényleg mindenkit ismer ez a kva) és akkor minden félét akár munkát, motort és egyebeket könnyen tud szerezni mert van átköttetés..
2023. júl. 11. 13:19
6/34 A kérdező kommentje:
Meg azt mondja a párom hogy ez rajta is múlik. Ő nem akar semmit a nőtől és nem fogja csak úgy lehúzni a gatyáját és bele ülni a f***ába, ha ő ezt nem akarja. Azt mondja ez 2felen múlik.
2023. júl. 11. 13:22
7/34 anonim válasza:
De teljesen ghostingolnia kellene, ha szeret téged..
8/34 A kérdező kommentje:
#7 azt mondtam én is neki..
2023. júl. 11. 13:29
9/34 anonim válasza:
A parod csak az egojat legyezgeti vele, hogy nyomul ra a masik no, persze a te kontodra. Neked kell meghuzni a sajat hataraidat, de vilagosan. Kozlod vele, hogy ezt te nem turod tovabb, es vagy leepiti az egosimogato kolleginat, vagy neked nem lesz tobbe helyed ebben a kapcsolatban. Az a rossz ebben, hogyha akart volna, akkor mar tett volna ellene. Az ultimatum a reszedrol meg azert kell, mert korabban elmulasztottad meghuzni a hataridat, amiben kozlod, hogy ellenkezo nemu egyedekkel valo kapcsolattartas neked nem fer bele. Ez a nem akar megbantani mast, olyan gyerekes kifogas, egy felnott ember, ha kell, akkor beletrappol a masikba is, ha ot zaklatjak. Most itt vagy az van, hogy nem felnott, vagy az, hogy kifejezetten tetszik neki, ami tortenik. Neked azon kene elgondolkodnod, hogy miert kotottel ki egy ilyen ember mellett.
10/34 anonim válasza:
9. Egyetértek, ezt azért én sem bírnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!