Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék már csinálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék már csinálni? Teljesen tanácstalan vagyok..

Figyelt kérdés
Párom volt munkatatársa (50 körüli nő) (a párom a 20as éveiben jár.) folyamatosan mindennel kapcsolatban rá írogat a barátomra.. Nekem teljesen elegem van belőle hogy szinte nem telik el nap a nő nélkül hogy ne írna rá a páromra.. Engem valamiért nagyon utál..ugy érzem.. Úgy írogat rólam hogy "a kis barátnőd, hol van mit csinál?" mi a f@sz köze van már hozzá??! Rettenetesen idegesit rosszul leszek ha eszembe jut ez a nő.. Voltunk bent a volt munkahelyén a páromnak (ahol ugye a rüfke dolgozik még) aztán voltak egy kis raktárba olcsóbb cuccok,aztan mondja neki a nő, hogy"Akkor nézz be oda. De csak oda!😏" Rendesen próbál flörtölni vele! (szerintem) én már azt várom hogy eltunjon már az életünkből!! De hogyan?! Reménykedtem, hogy ha már nem dolgoznak együtt nem lesz beszélgetés..de hiába.. Nem tudom mit lehet tenni.. Párommal nagyon jó a kapcsolatom. Rengeteg szeretetet kapok tőle. Nem titkol semmit. Mindig előttem ír vissza. Barátom mondta, hogy olyan véleménnyel van rólam a nőci, hogy nem illek hozzá meg mást képzel el hozzá nem engem. Meg hogy hátráltatom stb stb. Na miért?

2023. júl. 11. 13:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
#20 én pont vasárnap döbbentem le hasonlón, szóval… 🤷‍♂️ Vannak férfiak… 😅
2023. júl. 11. 14:23
 22/34 anonim ***** válasza:
89%
Lehet úgy kiszopja mint schnauzer a velős csontot.
2023. júl. 11. 14:43
 23/34 anonim ***** válasza:
9%

22. Közben meg használt, tág punci..

Már ne haragudj, de ez hol jön be egy fiatal férfinek?

Nőként kérdezem, mint "laikus" 🙄

2023. júl. 11. 15:01
 24/34 anonim ***** válasza:
89%

Ezek a kommentek...

Szerintem a srác csak nagyon érdekember, ezert nem épiti le a nőt. Kerdező is irja hogy mert jó kapcsolatai vannak. Láttam már olyan 50est akinek jobb teste volt mint sok húszévesnek, de azért nem ez a jellemző. Kerdes a srác meddig megy el egy tuti állásért. De szerintem csak kihasznalja hogy a nő kapálózik.

2023. júl. 11. 15:17
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
24. Akkor duplán gerinctelen. Ráadásul a párját sem tiszteli.. görény.
2023. júl. 11. 15:19
 26/34 anonim ***** válasza:
87%

Jaj ez a nem akar bunkó lenni dolog... Inkább azt választja, hogy a szerelmét bántja meg, minthogy egy olyan embert, aki nem is fontos neki.

Tetszik neki, hogy másnak is bejön és semmi pénzért nem akar szabadulni ettől az érzéstől. Lehet már meg is csalt vele, vagy csak fog, hogy érezze, ő még mindig kell másoknak.

2023. júl. 11. 16:54
 27/34 anonim ***** válasza:
84%
Kezdj el te is barátkozni egy 50 éves vènemberrel.
2023. júl. 11. 19:09
 28/34 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy ő segít a megélhetésebe (ami igaz) mert miatta veszi meg olcsóbban a dolgokat és adja el haszonnal. Tehát ebből jön be neki pénz. És mondta hogy undorító a nő és hogy nem fogja tartani a kapcsolatot ha "nem szorul rá"
2023. júl. 11. 21:02
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja,hogy rászorult.Érdekes,20on évesen még előtte az élet,tud váltani.Tudod így kényelmesebb,meg jó az egójának is.Hagynám a francba várja meg amíg jó lesz a nyanyájával együtt.Tudod 20on évesen még nagyon kanosak a fiúk,nem hagynak ki senkit,ha van rá lehetőség.
2023. júl. 11. 21:17
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Te mit érzel?Szerinted is ez nem ok.Te úgyhogy viselkednél vele,ha rádhajtna egy 50 éves fószer és mondjuk,jól tejelne?Előtted az élet,ami van,hogy szar és kegyetlen,de az ember mindig tanul.
2023. júl. 11. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!