Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék már csinálni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék már csinálni? Teljesen tanácstalan vagyok..

Figyelt kérdés
Párom volt munkatatársa (50 körüli nő) (a párom a 20as éveiben jár.) folyamatosan mindennel kapcsolatban rá írogat a barátomra.. Nekem teljesen elegem van belőle hogy szinte nem telik el nap a nő nélkül hogy ne írna rá a páromra.. Engem valamiért nagyon utál..ugy érzem.. Úgy írogat rólam hogy "a kis barátnőd, hol van mit csinál?" mi a f@sz köze van már hozzá??! Rettenetesen idegesit rosszul leszek ha eszembe jut ez a nő.. Voltunk bent a volt munkahelyén a páromnak (ahol ugye a rüfke dolgozik még) aztán voltak egy kis raktárba olcsóbb cuccok,aztan mondja neki a nő, hogy"Akkor nézz be oda. De csak oda!😏" Rendesen próbál flörtölni vele! (szerintem) én már azt várom hogy eltunjon már az életünkből!! De hogyan?! Reménykedtem, hogy ha már nem dolgoznak együtt nem lesz beszélgetés..de hiába.. Nem tudom mit lehet tenni.. Párommal nagyon jó a kapcsolatom. Rengeteg szeretetet kapok tőle. Nem titkol semmit. Mindig előttem ír vissza. Barátom mondta, hogy olyan véleménnyel van rólam a nőci, hogy nem illek hozzá meg mást képzel el hozzá nem engem. Meg hogy hátráltatom stb stb. Na miért?

2023. júl. 11. 13:04
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
#9 Nem tudom mit kéne már tennem hááát. Nem írogat lányokkal tényleg csak ez a nő plusz meg még egy volt munkatárs, hogy rakjon el neki ezt meg azt. Ennek a rufkenek is csak ennyit szokott írni magától.. Mindig a nőci ír rá hülyeségekkel. Volt olyan hogy a barátom elment pár havarjával koncertre egyikse vitte a barátnőjét ez ilyen barátos nap volt. Nem is sajnáltam tőle. Erre mondva csinált indokkal felhivta az esemény előtt a páromat a nő hogy "képzeld találtam új munkahelyet" erre hirtelen elkezdi hogy huu hogy ÉN biztos nem örülhetek hogy elmegy koncertre úgy hogy én nem vagyok ott. Rendesen röhögött. Mondom a k anyukáját..
2023. júl. 11. 13:45
 12/34 anonim ***** válasza:
80%

Mást nem akar megbántani, de téged simán.

Szerintem a pasid is belezúgott a nőbe, különben nem lenne ennyire fontos, hogy megmaradjon a beszélgetés.

Majd meggyőzi, hogy szakítsatok. Aztán megvigasztalja a banya.

2023. júl. 11. 13:45
 13/34 A kérdező kommentje:
#12 Jézusom remélem nincs igazad xd. Többször mondta amikor feltekenykedtem hogy úristen nézzek már rá hogy egyszerűen ronda a nő mert még ha jól nézne ki azért már jobban megértené hogy miért vagyok féltékeny rá de hogy így nincs értelme. Mert nem véletlenül van velem.
2023. júl. 11. 13:48
 14/34 anonim ***** válasza:
95%
Ez tovabbra is gyerekes kifogas, mikozben teged alaz minden fronton. Szukseged van neked erre? A parkapcsolatban az egymas tisztelete a legfontosabb. Ha teged nem tisztel, akkor pont ilyen szituaciok fognak jonni futoszalagon. Ha tisztelne, akkor olyan szinten leepitene a zaklato nenit, hogy csak ugy zorogne. A ferfiak igen kenyesek a territoriumukra. Oda csak kulon engedellyel lehet bemenni, es csak annak, akit ok beengednek. Ot beengedte. A tobbi csak blabla. Mast mond, mint amit cselekszik. Ha ilyen helyzet van, hogy a ketto elter egymastol, akkor mindig a cselekedet a meghatarozo. Sose arra figyelj, hogy milyen szoviragokkal probalja meg elrelativizalni a helyzetet, hanem a cselekedeteire. Marpedig o ebben nyakig benne van, megha enyhito korulmenynek gondolja, hogy nem o kezdemenyezi. Ferfi vagyok. En megmondanam a kolleginanak, polkorrekt modon, hogy van baratnom, kocc. Dehogy megyek bele olyanba, ami egyreszt megalazo baratnom szamara, masreszt a bekes otthonunkat egy feszultseggocca varazsolja. A te baratod nem igy viselkedik. Az mindegy, hogy miert, megerteni sem kell. Itt a te dontesed, hogy mennyi ideig viseled el es szenved miatta, mielott szakitasz. Az tuti, hogy nem ezzel az ertekrendu sraccal fogod leelni az eleted.
2023. júl. 11. 14:00
 15/34 anonim ***** válasza:
86%
Mindjárt te leszel az ex barátnő aki naponta ír neki hogy visszahódítsa 😅
2023. júl. 11. 14:03
 16/34 anonim ***** válasza:
75%
Tudod hogy készül a legfinomabb tyúkhúsleves? Öreg tyúk-fiatal répa. Na ennyi. Lehet már rág megkóstolta a répáját a vén lotyó.
2023. júl. 11. 14:07
 17/34 anonim ***** válasza:
32%
16. Oké hogy a srác egy pöcs, de csak nem csalta meg a csajt egy löttyedt ribivel? Fúj.. :(
2023. júl. 11. 14:10
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
#17 én simán kinezem amúgy 😅
2023. júl. 11. 14:11
 19/34 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom mennyire kellene egy 50 éves nőtől tartanod. Ha igen, akkor a barátodnál gond van.
2023. júl. 11. 14:14
 20/34 anonim ***** válasza:
49%
18. Hát nem tudom huszonéves férfiként mi vonzza egy 50 éves nőben, ha ráadásul nem is ad magára és lezüllőtt. Az írásból sejtem.
2023. júl. 11. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!