Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolati gondok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati gondok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A sztori eleje ott kezdődött mikor kijött rajtam az IBS nevű betegség. Ez stressz hatására alakul ki leggyakrabban. Na ezt én rá is fogtam az akkor közelgő érettségire. Na most hogy sikeres érettségit tettem nem múlt, sőt romlik. Biztos vagyok benne hogy a barátnőm az oka. Bővebben. Nem érzem jól magam mellette. Gyomorgörcsöm van ha vele

vagyok, már nem vonzódom hozzá, dióhéjban nem akarok vele egy párt alkotni többé, de szakítani nem akarok vele mert tudom hogy szeret. Valaki valami megoldást (3+éves a kapcsolat)?

2023. júl. 10. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megoldás, ellentmondanak az elvárásaid.
2023. júl. 10. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
És attól, hogy szeret, neked miért muszáj együtt maradnod vele, ha már gyomorgörcsöd van? Nem nagyon van más megoldás.
2023. júl. 10. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon fura fogalmad lehet a szeretetről...
2023. júl. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!