Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem hajlandó velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó velem senki sem ismerkedni? Miért nem volt még mostanáig egy párkapcsolatom se? Mi a baj velem, hogy nem megy? Már nem is lesz soha?

Figyelt kérdés

Már rengeteget próbálkoztam, nem lehet azt mondani hogy azért nem volt még soha se senkim mert meg se próbáltam. De most már komolyan elmegy az egész kedvem a dologtól! Korábban volt egy szánalmas próbálkozásom a volt osztálytársamnál, utólag rájöttem, hogy hatalmas bolondot csináltam magamból és nem hogy kapcsolat nem lett vele, még én járattam le magamat az osztály előtt. Azóta soha többé nem hozakodtam elő az ötlettel, mert negatív csak élményeket éltem volna meg újra. Ilyet soha többé!

Egyébként online próbálgattam ismerkedni, több száz üzenetet írtam már rengeteg embernek de soha nem jutottam el még arra sem, hogy randizhassak. Egy randit nem tudtam összehozni!

Csak a semmi, meg a sikertelenség, kudarc az életem! Egy szerencsétlenség vagyok! És én azt nem értem, hogy másnak miért megy ilyen könnyen!? MIÉRT??? Mivel vagyok kevesebb náluk?

Ők hogy tudnak ilyen sok emberrel ismerkedni? Hogy csinálják ezt hogyan megy nekik ilyen könnyen? Én miért nem tudom?

Borzasztóan frusztrál a dolog, másokat párkapcsolatban látni! Dühös és irigy vagyok nagyon és nem akarom látni, ha egy pár kézen fogva sétál, mert mindig eszembe juttatja, hogy én még egyedül vagyok!

Miért ilyen velem az élet? Mi a baj velem, hogy nem tud igent mondani senki sem arra, hogy akarna ismerkedni velem? Ennyire nem akarja az élet, hogy legyen senkim? Egyszerűen csak törődjek bele, hogy soha senkinek nem fogok kelleni? VAGY MII???

2022. okt. 15. 11:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Semmit nem lehet és nem is szabad erőltetni.

Az utolsó kapcsolatom,ami három évig tartott, akkor jött, amikor nem érdekelt,nem is akartam, sőt le is akartam beszélni azt,akivel összejöttem.

2022. okt. 15. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

"Dühös és irigy vagyok nagyon és nem akarom látni, ha egy pár kézen fogva sétál"

Na, mondjuk ezért.

Majd ha ezen a beteges, irigy, rosszindulatú, zsigerből gyűlölködő személyiségeden sikerül csiszolni, akkor talán majd lesz esélyed.

2022. okt. 15. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Ebből a rinyából csak az derült ki, hogy szeretsz panaszkodni. Hogy ezenkívül még mi a baj veled, nem tudtuk meg.
2022. okt. 15. 11:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok, bár én nem vagyok dühös vagy irigy csak nem értem miért történik velem ez.

Mostanában képtelen vagyok bármilyen kapcsolatot kialakítani, hiába teszek meg mindent.

Próbálok kezdeményező lenne, érdeklődő, de vagy nem érkezik válasz, vagy ha érkezik is, akadozó, majd idővel nem ír többet az adott ember.

Sajnos az önbizalmam sokszor emiatt erősen csökken, magamat vádolom hogy biztos csúnya vagyok vagy rossz ember, azért nem akar tőlem senki semmit.

Rossz magányosan és egyedül lenni, de lehet nekem ezt dobta a gép.

29/F

2022. okt. 15. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

4-es, ilyen fiatalon ne így állj hozzá!

Még ha én mondanám,..de nem mondom ilyen idősen sem :)

54/F

2022. okt. 15. 11:36
 6/12 anonim ***** válasza:
5#:Én csak az okát keresem hogy miért történik ez velem, de nem tudok rájönni, mert szerintem jó természetem van, kedves megértő, de mégse megyek vele semmire, mert úgy érzem ez a mai világban már nem nagy érték.
2022. okt. 15. 11:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Hasonló a természetünk,de sajnos az ilyen embereket használják ki, vágják át és dobják el a leggyakrabban.

Tapasztalat - de mégsem lett ezért keserű.

2022. okt. 15. 11:43
 8/12 anonim ***** válasza:
7#:ÉRtem, tudom és tapasztaltam is,de most akkor fogadjam el hogy egyedül fogok megöregedni barátok és társ nélkül?
2022. okt. 15. 11:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
És barátaid miért nincsenek?
2022. okt. 15. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nagyon akarod.
2022. okt. 15. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!