Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azok az emberek akik sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az emberek akik sokszor kiírják Facebookra, hogy mennyire boldogok, ott valójában gondok vannak a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Adatlapjukra is kiírják,hogy "Örökké veled" "Te vagy az életem értelme,szívecske,szívecske" Illetve még néhány képet is feltöltenek,ahol kommentelik "Szeretlek kicsim" "Én is kicsim"

Ezek az emberek tényleg ennyire szeretik egymást vagy valami gond lehet a kapcsolatukban és csak a külvilág felé akarják megmutatni,hogy ők boldogok?

2020. ápr. 8. 09:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Vagy ez amit írtál, vagy az szokott még lenni, hogy a kapcsolat elején mindenkivel tudatni akarják, hogy ők mennyire a fellegekben járnak.
2020. ápr. 8. 09:30
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Igen, ez egyfajta önigazolás. Akik TÉNYLEG annyira boldogok, azoknak nem kell külön mutogatni megerősítés gyanánt, hogy "nézzétek milyen boldogok vagyunk!!".
2020. ápr. 8. 09:33
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg aki ilyen típusú, az egy jó kapcsolatban is ugyanúgy ömleng. Vagyis ez nem a kapcsolatot mutatja meg, hanem az embert.
2020. ápr. 8. 09:38
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Miért lenne gond? Nem kéne egyből a hátsó szándékot látni mindenben. Vannak azok a típusok, akik büszkék a párjukra, családjukra, barátaikra és így fejezik ki. Én is ilyen férfit keresek, aki ország, világ előtt felvállal és büszke rám.
2020. ápr. 8. 09:39
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Önbizalomhiányra, bizonytalanságra vall. Kb az jön le, hogy "mondjátok már légyszi ti is, hogy tényleg milyen boldogok vagyunk, mert mi nem vagyunk benne biztosak" :D
2020. ápr. 8. 09:40
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem feltétlenül. Egy csomó embert ismerek, akik ömlengenek és tényleg boldogok.
2020. ápr. 8. 09:41
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki saját maga tudja tudja hogy igazán boldog- e. Mindenesetre engem zavar ez az ömlengés, akik túlzásba viszik azok " híreit " letiltom.( nem vagyok irigy, en is jól érzem nagam)
2020. ápr. 8. 09:50
 8/17 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalán nem biztos. Tény, hogy vannak olyanok, akik kifelé szeretik mutatni a tökéletesség illúzióját, de aztán meg a színfalak mögött rohad minden; de a másik végletbe sem kell átesni. Attól, mert valaki boldog, ezt miért ne kürtölhetné világgá? Miért kéne egy boldog embernek remeteként begubóznia? Kicsit átestünk a paci másik oldalára...
2020. ápr. 8. 09:53
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem minden esetben. Vannak, akik tényleg ennyire közlékenyek. Attól függ, másról mit és mennyit oszt meg úgy általában.
2020. ápr. 8. 09:59
 10/17 anonim ***** válasza:
28%
Lehet ez is igen. De ismerek olyat akik tényleg boldogok de csak a gyerekek születése után szoktak le erröl a nyilvános ömlengésröl.
2020. ápr. 8. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!