Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az emberek akik sokszor kiírják Facebookra, hogy mennyire boldogok, ott valójában gondok vannak a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Adatlapjukra is kiírják,hogy "Örökké veled" "Te vagy az életem értelme,szívecske,szívecske" Illetve még néhány képet is feltöltenek,ahol kommentelik "Szeretlek kicsim" "Én is kicsim"
Ezek az emberek tényleg ennyire szeretik egymást vagy valami gond lehet a kapcsolatukban és csak a külvilág felé akarják megmutatni,hogy ők boldogok?
2020. ápr. 8. 09:23
11/17 anonim válasza:
Miis néha rakunk ki képet és max szivezzük. Nem írkalni ilyeneket. Mi pl szeretjük egymást és tényleg jól megvagyunk.
N27
12/17 anonim válasza:
Aki tényleg boldog, annak nincs szüksége arra, hogy erről közösségi oldalon szerezzen visszajelzést. A gyakori posztolgatás minden esetben kompenzálást jelent. Az még rendben van, ha néha-néha kitesz az ember valamit, de ha szinte folymatosan, az igenis beteges és tuti, hogy van valami a háttérben. Soha nem láttam még ellenpéldát.
13/17 anonim válasza:
Van benne valami, igen. Én például ismerek olyan nőt, aki elmondja, hogy nehéz a pasijával, érzelmi élet kb nulla, de ő kell neki. Persze a pasi egy kigyúrt, tipikus falu bikája, a diszkóban kidobókkal verekedő vadállat. Facen meg ömlengés van. Döntse el mindenki, hogy ez így a jó kapcsolathoz elegendő-e, szerintem távolról sem.
14/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül. És nem szép dolog az irigység.
15/17 anonim válasza:
Szerintem igen, sok esetben lehet ez.
16/17 anonim válasza:
Úgy látom aki nem ért egyet a kérdezővel vagy csak részben az kapja a 0%-okat :D :D Kérdező, miért teszel fel egy kérdést ha nem tetszenek a válaszok? :D
17/17 A kérdező kommentje:
és honnan veszed hogy én pontozom le az embereket?
2020. ápr. 8. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!