Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a barátotokat síelni csoporttal több napra, úgy, hogy csak két embert ismer?
Nagyon szeretem őt, de mostanában problémáink vannak. Olyanokat mond nekem, hogy szeretne barátkozni és ismerkedni más lányokkal is és velem már nem is tervez semmit, mindent lemond. Kezdtek rendeződni az ügyek de jött egy alkalom neki, hogy megüresedett egy hely sielésre egy szálláson amit rögtön el is fogadott. Meg sem kérdezett engem. Igaz hogy pont nem érnék rá az egyik nap, de rosszul esett, mert volt betervezve közös program. Mondtam hát menjen, azóta máshogy ír nekem. Sok lány is ment a csoporttal akikből kiderült, hogy egyet ismer egy ugyanilyen síelésen ismerkedtek meg. Telefonálni sem szeretne. Nem zaklatom, de elkezdtem idegeskedni, hogy van valami a háttérben. Ti mit szólnátok ehhez?
22/L
Nálunk sosem volt olyan, hogy elengedjük-e egymást vagy sem, ez szerintem nem való felnőtt kapcsolatba, viszont mindig előre megbeszéljük az ilyen programokat. Szoktunk egymás nélkül menni minden évben a barátainkkal (vegyes a társaság mindkettőnknél), fesztiválra is megyünk egymás nélkül évente konfliktus nélkül, de nincs okunk nem bízni egymásban, sosem okozott gondot.
A te történetedben nem azt tartom aggasztónak, hogy elfogadott egy ilyen szuper lehetőséget és elment pár napra síelni, hanem az, hogy problémáitok vannak, téged direkt hanyagol és még közli is mellé, hogy más lányokkal akar ismerkedni.. Így általában szakítás előtt viselkedik valaki, mindenképp üljetek le egy komolyabb beszélgetésre, miután hazajön.
Ha nem a síelésen, akkor máshol és máskor fog keresni magának társaságot.
Beszéld meg vele mi a problémája, menthető-e még a dolog?!
"Olyanokat mond nekem, hogy szeretne barátkozni és ismerkedni más lányokkal is és velem már nem is tervez semmit, mindent lemond" ezen
megbeszélnivaló nekem már nem lenne.
Szépen összepakolnám a cuccait, ami esetleg nálam van, és a legközelebbi találkozó alkalmával a kezébe nyomnám. Nem rendeznék jelenetet, legalább egy kevés méltóságom maradjon már meg. Menjen Isten hírével. Onnantól egy szót nem beszélnék vele.
Igen, "elengedném". És itt sem ez a probléma, hanem ez: "Olyanokat mond nekem, hogy szeretne barátkozni és ismerkedni más lányokkal ".
Egy ilyen kijelentés után én biztos nem maradtam volna vele. Menjen, amerre akar és ismerkedjen, akivel akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!