Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elengednétek a barátotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elengednétek a barátotokat síelni csoporttal több napra, úgy, hogy csak két embert ismer?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, de mostanában problémáink vannak. Olyanokat mond nekem, hogy szeretne barátkozni és ismerkedni más lányokkal is és velem már nem is tervez semmit, mindent lemond. Kezdtek rendeződni az ügyek de jött egy alkalom neki, hogy megüresedett egy hely sielésre egy szálláson amit rögtön el is fogadott. Meg sem kérdezett engem. Igaz hogy pont nem érnék rá az egyik nap, de rosszul esett, mert volt betervezve közös program. Mondtam hát menjen, azóta máshogy ír nekem. Sok lány is ment a csoporttal akikből kiderült, hogy egyet ismer egy ugyanilyen síelésen ismerkedtek meg. Telefonálni sem szeretne. Nem zaklatom, de elkezdtem idegeskedni, hogy van valami a háttérben. Ti mit szólnátok ehhez?

22/L

#probléma #párkapcsolat ##síelés ##gondok ##csajok ##furaviselkedés ##aggodalom ##párkapcsolatiproblémák ##rosszelőérzet ##kirándulás
2020. febr. 6. 18:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Olyanokat mond nekem, hogy szeretne barátkozni és ismerkedni más lányokkal is és velem már nem is tervez semmit, mindent lemond."

Ezek után nem is lenne szabad mérlegelni ezen...

2020. febr. 6. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé félreérthetetlenül kimondta, hogy a további életét nem veled akarja leélni.
2020. febr. 6. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz vele megbeszélni? Konkrétan kertelés nélkül közölte, hogy már nem akar veled lenni, de ha hagyod akkor még kúrogatna amíg nem talál mást. Te meg ebbe beleegyeztél, hiszen még mindig vele vagy. Én nem látok itt megbeszélni valót, ez teljesen tiszta ügy.
2020. febr. 6. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagyok en hogy elengedjem?
2020. febr. 6. 23:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

„Ti elengednétek a barátotokat...”

Mi vaan?? Nem a gyerekem, hogy az engedélyem kelljen neki! 🤦‍♂️ Mindegy miről van szó. Csak szólunk egymásnak, hogy mi van, és összeegyeztetjük a naptárunkat. Ennyi.

2020. febr. 6. 23:20
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
Ha vele mennék én is akkor igen. 🙂
2020. febr. 7. 01:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kuka!
2020. febr. 7. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!