Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú párkapcsolatban élő férfira nyomulnak rá a nők: akinek jó a kapcsolata, vagy akinél gondok vannak?
Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 12:43
2/11 anonim válasza:
Akármelyikre is. Egy férfi nem csalja meg a párját akkor sem ha rossz a kapcsolatuk. Az nem ok arra hogy megcsald azt akit szeretsz. Fájdalmat okoznál olyannak akit te szeretsz, és aki téged szeret? Na ugye. Olvasgattam olyanokról hogy azért csalják meg a párjukat az emberek mert rossz a párkapcsolatuk. Nem. Ez baromság. Akkor nem is szereti igazán őt. Csak valamit akart tőle de nem őt. Az a megoldás hogy szakítassz vele és békésen elváltok. Aztán keresel új társat. Az pedig nem igazi párkapcsolat ahol több emberrel van együtt mert megegyeztetek. A nyitott párkapcsolat sem igazi. Csak azzal vagy együtt akit igazán szeretsz és csak az 1 ember lehet. A többi csak mellébeszélés. Ha megcsalod a párod azt te tudatosan döntötted el és nincs olyan hogy megbánod. Mert mindenki az akkori legjobb tudása szerint járt el. Tehát tisztában volt a következményeivel. Az ilyen nem férfi és nem nő.
3/11 anonim válasza:
Nem nyomulok párkapcsolatban élőre és ha nyomulnak rám így, akkor is elutasítom. Nem akarok második lenni, csakis az első.
4/11 anonim válasza:
Bárkire rá tudnak nyomulni, de célt inkább a sz.r kapcsolatosnál érnek el.
5/11 anonim válasza:
Nem ez alapján választanak, hanem hogy bejön-e nekik az illető. Teljesen mindegy, milyen a kapcsolat minősége ebből a szempontból. Nem is értem, miért akarsz itt bármiféle összefüggést keresni a két dolog között...
6/11 anonim válasza:
Nekem a jó kapcsolatos szimpatikusabb lenne, mivel én biztosan nem válnék, és ő se akarjon robbantani.
Kell a fenének a másik állandó nyűglődése. Egy szeretői kapcsolat számomra nem erről szólna.
7/11 anonim válasza:
A szemérmetlen fajta mindegyik típusra rányomul.
8/11 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést úgy értettem, hogy akinek jó a kapcsolata az nagy valószínűséggel kiegyensúlyozott, stabil, jó társaság.
Akinek van vmi gond a kapcsolatával az lehet feszültebb, ingerlékenyebb és akár akaratlanul is de "leadhat" olyan jeleket, hogy arra vágyik nyugtassák meg, foglalkozzanak vele, stb.
A kérdés tehát az eleve stabil ember vonz több nőt, vagy az amelyik épp inog és stabilizálni kell? :D Sztem mindkét esetnek megvan a maga szépsége.
2019. szept. 18. 21:32
9/11 anonim válasza:
Akinek jó. Ott szívesen lenne a feleség helyében.
10/11 anonim válasza:
Akinek jó, ott úgy gondolja bevált és akkor jó lehet az ágyban is, akinek rossz ott meg önkéntelenül vigasztalni akarja. Mindkettő lehet, ha tetszik neki a férfi és ha nincsenek elvei ezzel kapcsolatban (hogy nem teszünk tönkre kapcsolatot, ill.nem járulunk hozzá a tönkremeneteléhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!