Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő akinek volt már egyéjszakás kapcsolata, milyen kiváltságot tud nyújtani egy párkapcsolatban? Bővebben lent.
1. A szex nem kiváltság, hanem egy olyan jó dolog, ami szuper, ha van.
2. Párkapcsolatban sem kiváltság, mert ha szereted a másikat, akkor egy olyan igény, ami a kapcsolódás, az összetartozás egy teljesen új érzését adja.
3. Nem feltétlenül csalják meg könnyebben. A hűség döntés, akarat, tisztelet, stb. Ez nem az egyéjszakásokon múlik. Hanem h szereted e a várod, hű akarsz hozzá lenni, tiszteled e v sem.
A hűséget nem az határozza meg, hogy egyedülállóként volt-e valakinek szexen alapuló kapcsolata.
A párkapcsolatban leginkább nem attól válik különlegessé egymás számára két ember, hogy szexuális kapcsolat van köztük.
Igenis lehetséges érzelem nélküli, szimplán nagyon erős fizikai vonzalmon alapuló szex sok nőnél is ugyanúgy, mint sok férfinál.
Az egy éjszakás csak szex, még csak nem is minőségi csak simán az ösztönök/vágyak hajtotta éjszaka, 1 éjszaka. A párommal azért egy az, hogy több éjszaka és mindegyik más és más és vele szeretkezek, ahogy feljebb írták. Tudom, ismerem az erogénzónáit, fokozom az élvezetét és szinte bármit megteszek azért, hogy neki jó legyen. Egy éjszakásnál meg arra hajtottam, hogy nekem jó legyen, a másik fél úgyszint a saját élvezetét kereste és nem egymással foglalkoztunk.
Később összefutottunk egy szórakozóhelyen az egyéjszakásommal, mikor már volt párom és barátnőkkel buliztunk és a drága delikvens bepróbálkozott pedig mondtam, hogy barátom van. Úgy hajtottam el, hogy a lába nem érte a földet. A szex szükséglet, de nem állatok vagyunk, hogy fűvel fával. Kiváltságnak tekinteni meg egyenesen marhaság, túlmisztifikálás, stb.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!