Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek diablo 4 függő pasival?
Ha a játékot választja helyetted akkor valószínűleg unalmasabb veled lennie , úgyhogy érdemes lehet olyan programot választani ami mindkettőtöknek jó , de sok más oka is lehet pl .: ha nem tudtok jol elbeszelgetni vagy ha elköveti az első kapcsolatos hibát, hogy úgy tekint rád mint aki nagyon szereti ( és ő is téged ) ezért biztos benne , hogy önmaga lehet , mert te mindig ott leszel mellette.
Ha szereted őt akkor fontos lenne , hogy elmondd neki, tennie kell a kapcsolatért , mert különben újra és újra meg fog történni. Amennyiben tényleg függő, lehetséges , hogy csak akkor fogja megérteni amikor otthagyod. DE akkor képes lehet megváltozni ( ha szeret téged és látja, hogy a kettő együtt nem megy, akkor téged fog választani ) .
Szerintem a költözés és a menekülés helyett beszéljétek meg vagy állítsd választás elé.
A jó kapcsolat alapja, hogy megoldjátok az ilyen problémákat és mivel említetted, hogy más élethelyzetbe vagytok ( meló/ egyetem ) ezért biztos lesz még pár ilyen. Ezeket le kell küzdeni.
true story
volt egy egyetemista koleszos tarsunk, jatekfuggo volt. a csucs az volt, hogy adott penzt nekunk, hogy vigyuk el a csajat fagyizni, mert o jatszik.
a csucsa valahol 16 ora nonstop volt, kiment hanyni es lefekudt aludni delutan 2kor. a csaja megjott este 8-kor kikenve kifenve, hogy mennek bulizni, de a srac a vilagat nem tudta, aludt tovabb, ugyhogy a csaj hoppon maradt.
long story short, vegul az en gatyamba keredzkedett a csaj, aztan elobb utobb otthagyta.
szomoru, de ha huszoneves egy jatekot tobbre ertekel, mint egy p.ncit, akkor szerintem el kell engedni.
en is jatszottam, sokat, de a p.nci mindig nulladik helyen volt a sorban :D
sok sikert, majd ird meg mi lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!