Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok amik miatt biztonságban érzi valaki magát egy párkapcsolatban?
Köszönöm az eddigi válaszokat! #9 köszi a tolmácsolást 😀
Nem akarom megjátszani magam de azért jöhetnek még konkrétumok.
Mondok példákat amiket csinálok.
Mindig tudja hol vagyok, mit csinálok, mikor érek haza. Szórakozni, barátokhoz nem megyek nélküle. Ha beteg, fáradt hozzá igazodom, nem hagyom egyedül. Bármikor belenézhet a telefonomba. Nem tartok ellenkezò nemű barátokat. Nem vagyok feltűnően kedves vagy mosolygós ellenkező neműekkel. Nem gyűjtök lájkokat és ellenkező neműeket sem lájkolgatok. Semmi olyat nem is dob fel a telefonom, ha esetleg nézné ezt is, nem látna olyat sem. Ha nélküle megyek valahova nem törekszem arra, hogy hű de jól nézzek ki. Bármikor hivhat napközben, van olyan, hogy írok hogy később tudom hívni, de munkában azért nem lehet bármikor telefonálgatni. Együtt is élünk. Most hirtelen ennyi jut eszembe. Sajnos így sincs meg a teljes bizalom még. Nehezen indultunk és főleg ez okozza a bizalmatlanságot. Az elején én voltam bizalmatlan, de az elején ez még szerintem oké. Már hosszabb ideje együtt vagyunk. Nagyon szeretem és azt szeretném ha nyugodt lenne.
Ahaaaaaaaaaaa, hát ez így mondjuk már elég para:D
Itt ez így most azt jelenti, hogy nem azzal mutatod be azt, hogy benned lehet bízni, hogy bizonyítasz, hanem azzal, hogy nem hagysz támadási felületet.
De az az ember nem tudja bizonyítani a hűségét, akinek lehetősége sincs a megcsalásra!
Melyik pasi a megbízhatóbb? Aki körül nincsenek csajok, tehát nem is tud félrelépni, vagy amelyik körül vannak, de nem hajlandó félrelépni?
Ha valaki csak úgy érzi magát biztonságban, ha teljes kontroll alatt tartja a párját, akkor ott nem arról van szó, hogy a párja nem érdemes a bizalomra, hanem arról, hogy ő maga nem képes a bizalomra. Ebben az esetben a párja a feje tetejére is állhat, nem fogja tudni elérni az igazi bizalmat, mert emberünknek önmagában nincs meg a bizalom.
Szóval Kérdező, szerintem ezt a fajta alárendelődést hagyd abba. A te életszínvonaladat és önmagad fölött való rendelkezésedet jelentősen rontja, a féltékeny párodat meg nem tudja kielégíteni amúgy sem.
A párodnak kell valahogy elrendeznie magában, hogy a világ akkor sem fordul ellene, ha nem tartja szorosan a gyeplőt és nem ellenőrizget folyamatosan mindent. És az, ha beszélsz egy ellenkező neművel vagy rámosolyogsz, az még nem azt jelenti, hogy agybafőbe kefélsz vele:D
Szóval én inkább a práodat küldeném pszichológushoz. Nagyon nagy terhet ró eg ykapcsolatra, ha az egiyk fél folyton kontrollt igényel. Toxikus, megmérgezi az egész kapcsolatot, hosszú távon csak bajt szül. Ráadásul t emeg nem lehetsz önmagad, hisz meg kell felelni az ő szorongásból eredő elvárásaival.
Hát oké.
De szerintem z innentől nem rajtad múlik, ezt magának kell lejátszania saját magában. Ilyen ez a féltékenység dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!