Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzelmi megcsalás, veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmi megcsalás, veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés

Ha ti voltatok azok, akik beleszerettek másba a párjuk mellett, miért tettétek? Régi, unalmas kapcsolat volt?

És akikkel ezt tették, ott kiderült az oka? Egy ilyen helyzetből vissza lehet találni a párunkhoz?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Megéri küzdeni a meglévő kapcsolatért?

2019. szept. 23. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Minek egyáltalán bármiért is küzdeni, bármit erőltetni? A küzdés helyett talán figyelhetnél az új lehetőségekre.
2019. szept. 23. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Én sosem csaltam meg egyik párom sem, életem 37 éve alatt egy kapcsolatban sem. Aztán derült égből villámcsapásként jött egy új szerelem, és tényleg villámcsapás volt, nem lassan alakult ki, hanem berobbant az életembe, hiába szerettem a párom, szerelmes lettem másba. Nem volt unalmas a kapcsolat, több éve voltunk együtt, a jövőt is együtt terveztük, mégis felborult minden. Próbáltam ellenállni, de nagyon hamar be kellett látnom, hogy nem fog menni, így elmondtam a páromnak, hogy mi a helyzet. Nem volt könnyű, nagyon sajnáltam "eldobni" az együtt töltött 6 évet, de nem bántam meg, sosem voltam még ilyen boldog, mint most, azóta. Persze helyzetfüggő, hogy melyik kapcsolatért érdemes küzdeni, és melyikért nem, az enyémért érdemes lett volna, de éreztem, hogy az új szerelem még annál is erősebb.
2019. szept. 23. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
A szerelem döntés kérdése. Én eldöntöttem, hogy a férjem mellett kitartok, bármi van, így észre sem veszek mást. Folyamatosan teszünk azért, hogy voldogok legyünk és azok is vagyunk. Imádom minden porcikáját, 15 év után is. 😊
2019. szept. 23. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Folyamatosan szerelmes vagyok más pasikba párom mellett. De őt is szeretem. Nem csaltam meg soha. De mindig szerelmes vagyok valakibe. 36/n
2019. szept. 23. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

"A szerelem döntés kérdése."

Na, ilyet is csak egy nő mondhat. Szóval te hosszas mérlegelés után gy döntesz, hogy szerelmes vagy a férjedbe? Remek. Én nem mérlegelek, egyszerűen csak imádom a feleségemet sok-sok éve. (Persze mi is megdolgozunk a kapcsolatért.)

2019. szept. 24. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!