Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem megcsal, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem megcsal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Arra gyanakszok hogy a parom megcsal. Hogyan lehetnek ebben biztos? Tobbszor is rakerdeztem erre o zavarba jon es azt allitja nem. Mit tehetnek hogy vegre kideruljon az igazsag? Regota elek mar ezzel a bizonytalansaggal. Koszonom az ertelmes valaszokat!

2019. szept. 3. 14:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Először szerintem írd le, hogy pontosan miből gondolod azt, hogy megcsal, milyen jeleket látsz erre, miben váétozott a viselkedése, anélkül nehéz válaszolni..
2019. szept. 3. 14:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, több infót...
2019. szept. 3. 14:06
 3/18 A kérdező kommentje:

Szerintem erre nincs szukseg de leirom hogy ti is megertsetek mit is erzek.

Par honapja alig foglalkozik velem/velunk (van egy gyerekunk). Van olyan hogy hetek mennek el ugy hogy egy puszi nincs koztunk, es ha kozeledek fele akkor visszautasit azzal hogy “melegem van” vagy hogy “faradt vagyok”. Azt allitja hogy dolgozni megy mindennap (en ebben is ketelkedem mivel hetfotol-pentekig nem hiszem hogy dolgozna 12-14 oraban.) persze azt nem tudhatom hogy a munkahelyre megy e vagy mashova. Foleg hogy videken van a munkahelye. Illetve a gyerekunk is beszelt mar egy bizonyos “fekete haju nenirol” persze ha nem viselkedne igy a ferjem akkor egyaltalan nem erdekelne mit beszel a gyerek. Es a laptopjarol is torli az elozmenyeket. Szerintem ennyi boven eleg bar nem ez a teljes. Nos szerintetek hogyan derithetnem ki hogy mi van a dolog mogott? Tobbszor probaltam mar vele beszelni de nem lehet vele errol sem (mint ahogy masrol se nagyon).

2019. szept. 3. 14:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, több infó jó lenne, de leírom, hogy én mit csináltam.

Amikor gyanakodtam a barátnőmre, hogy megcsal, akkor olyan NEM direkt kérdéseket tettem föl neki, amiből megtudtam, hogy hazudik.

Pl. azt mondta, hogy edzeni megy, autóval. Egyetlen útvonal volt észszerű a teremig, ami egy felüljárón ment keresztül. Amikor hazaért csak annyit kérdeztem, hogy látta-e a balesetet a felüljárón. Mivel nem arra ment, így nem tudta, hogy nem volt semmilyen baleset akkor, de nem akart lebukni, ezért azt válaszolta, hogy igen.

Vagy azt mondta, hogy találkozik a barátnőjével. 2 közeli barátnője volt. Amikor az egyik nevét mondta, hogy kivel találkozik, akkor a találkozó után direkt a másik nevét mondtam, amikor megkérdeztem, hogy na milyen volt a tali "Klárival"? Mivel ugye hazudott, de elfelejtette, hogy pontosan mit, ezért nem javította ki, hogy ő "Gizivel" találkozott (ahogy nekem korábban mondta), hanem válaszolt "Klárival".

Ekkor ugye tudtam, hogy hazudik, valamit titkol, de nem voltam benne biztos, hogy meg is csal. Ezután párszor követtem őt az egyik haverommal, a haverom autójával (amit ő nem ismert és így nem is volt feltűnő neki), hogy megbizonyosodjak. Sajnos bejött a megérzésem...

2019. szept. 3. 14:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A jelek eléggé ordítóak! A 4-es tök jót írt,szerintem próbáld ki!
2019. szept. 3. 14:37
 6/18 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Halott kapcsolat, sajnos.

A leírtak alapján lehetséges, h van valakije.

Ennek több oka lehet, valójában te tudod meg ő, h mi az.

2019. szept. 3. 14:47
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Nézz bele a telefonjába. Nem szép dolog, de megcsalni sem az a másikat. Ha találsz valamit szembesítsd vele. Előzményei a böngészőnek, sms-ek, messenger üzenetek (főleg az archivált) hívás lista. És ha be van kapcsolva a helymeghatározás, akkor Google térkép, saját idővonal. Ha hozzáférsz az előfizetéshez, akkor híváslista lekérdezése a szolgáltatótól.
2019. szept. 3. 15:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
A fekete hajú néni híre, a távolságtartó viselkedés nekem már pont elég lenne. Összepakolnék és sok boldogságot kívánnék. 1 percig nem maradnék ebben a helyzetben. Azonnali bizalom vesztés nálam=vége.
2019. szept. 3. 15:35
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Négyes valóban jókat írt. De én nem annyira a nyomozással foglalkoznék a helyedben, hanem a kapcsolattal, mert az a fő ok, ott van valami gond. (Más, ha valakik csak járnak, mint ha már van egy gyerek is. Utóbbi kapcsolatnak mindketten tartoztok annyival, hogy megpróbáljátok menteni).
2019. szept. 3. 15:44
 10/18 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi kommenteket. De sajnos meg mindig otletem sincs hogyan deritsem ki. Valakinek esetleg valami tipp? Tudom csunya dolog hogy ilyeneken jar az eszem de meg kell tudnom.
2019. szept. 3. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!