Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de úgy érzem megcsal, mit tehetnék?
Kezd rámenni erre az amúgy jól működő 4 éves kapcsolatom. 25 évesek vagyunk.
Kb. 1 éve elkezdtek olyan jelek megjelenni a pasim részéről, hogy megcsal. A mai napig nem tudtam bebizonyítani, ő pedig tagad mindent, és szerinte én fogom tönkre tenni ezzel a kapcsolatunkat.
Eleinte azt hittem, velem van a baj, de elég egyértelmű jelek vannak. Ha felvetem, kiakad, és nem hajlandó róla beszélni. Elmondta ezerszer, hogyha megcsalna, akkor megmondaná, és nem rabolná az időmet, mert szerinte a leggerinctelenebb dolog a világon. És világéletében elítélte ezt, a haverjainál is.
Mégis, a jelek meg ott vannak(nem sorolnám, ilyenek mint eltűnik telefonálni, nem hallhatom olyankor, a wc-ben facebookozik, eltűnik estékre ha nem alszom vele, meg már találtam női tárgyat is a szobájában, ami nem az enyém). Szóval elég kételyek között vagyok.
Viszont hulla szerelmes vagyok, és ezen kívül minden jó, a szex, programok, kommunikáció, viccek, rengeteg minőségi idő, minden, csak ez az egy dolog van amit nem lehet megbeszélni.
Van egy csaj, akire gyanakszom, aki a régi sulimba járt, de ha meglát az utcán elkerül és nem látom semmilyen közösségi oldalon fent.
Szóval, erről ennyit.
Ti mit tennétek?
Es ha megkerdezes a noi targyakrol gyanus hivasokrol mit mond? Pl miert nem hallhatod?
Esetleg tegyel titokban abba a helyisegbe ahol telefonalni szokott vmi felvevokeszuleket. Mas esetben azt mondanam hagyd el, de mivel szereted ha nincs gond igy megnyugszol, ha van vegrelesz bizonyitekod.
Maradj szerelmes, higyj neki. Én a pasidnak szurkolok, nagy játékos! ;)
Izgat mindig, hogy mit csinál a macsó?
Mikor téged éppen leköti a meló?
Biztos lehetsz benne, hogy éppen félre kefél!
De higyj csak el mindent, amit neked mesél!
És vegyél valami, szép ajándékot!
Megmondhatom neked, most kúrod el a sorsod
Velem minden rendben, de ha te ezt szereted
Baaszd el nyugodtan, ez *A Te Életed*!
:D
Mit vártál?
25 éves vagy, 4 éve vele...a legszebb éveid mentek gallyra, inkább kiélted volna magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!