Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba de nem tudom hogy vágjak bele. Mit tehetnék? Egy nagyon jól kinéző lányról van szó akire mindig gondolok.
Figyelt kérdés
Egy lányba több éve szerelmes vagyok de nem mertem megszólítani mert amikor közelebb mentem hevesebben dobogott a szívem és zavarba jöttem.Mostanra már feloldódott de a legjobb haverom is rá hajt, hiszen nagyon jól néz ki.Félek nem vagyok neki elég jó.Mostanság egész sokat beszélünk de szinte félek egy igazi kapcsolattól :/.Pedig az egész életemet leélném vele:/.azt sem tudom, hogy a haverom mit szólna hozzá.Hogyan tudnék kezdeményezni?Mondjam meg konkrétan mit érzek?Volt már szerelmes de a másik fél nem szeretett volna belemenni(szerencsére).Hogy és mit tudnák tenni ez ügyben?+félek,hogyha megmondom neki mit érzek és ha ő nem ezt érzi,még a kialakuló barátságunknak is vége:(2013. dec. 16. 19:05
1/2 anonim válasza:
Cselekedj öregem vagy egész életedben bánni fogod, hogy nem tetted meg akkor! Vesztenivalód nincs, maximum visszautasít, de akkor legalább tudod, hogy nem volt esélyed így meg csak találgatsz.
2/2 anonim válasza:
Próbáld meg bevallani neki, hogy szereted. Még mindig jobb, mintha utána azon fogsz idegeskedni, hogy megtehetted volna, boldogok lehettetek volna, de te gyáva voltál. Ha meg emiatt véget vet a barátságnak, akkor úgy őszintén... megéri sírni utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!