Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki1229 kérdése:

Mit tudnék ellene tenni?

Figyelt kérdés
Nem érzem biztonságban magam a barátom mellett. Pl. esténként nem merek vele hazajönni vagy épp menni kettesben sehova. Kötöszködős emberek mindenhol vannak és ha pont bele/beléjük futnánk, akkor nem érzem, hogy megtudna védeni. Tényleg nagyon szeretem őt, és tudom, hogy biztosan megpróbálna megvédeni, de azt is tudom, hogy nem tudna. Nagyon rosszul érzem magam emiatt és próbáltam magam győzködni is ennek az ellentétéről, de nem ment. Ennak szerintem az lehet az oka, hogy nagyon vékony. Félreértés ne essék, tényleg elfogadom olyannak, amilyen, úgy szeretem ahogy van, külsőleg is és belsőleg is, de ez az egy dolog nagyon zavar. Nyilván nem akarom neki ezt elmondani, mert nem akarom megbántani, a vékonysága így is érzékeny pont számára.

2021. júl. 29. 03:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

Hol laktok? Olyan zűrös környék hogy kotekednek mindig?

Szerintem te szorongsz, nem érzed jól és biztonságban magad vele. Szakitás lesz a vége mert nem fogod tudni tartani magad ez miatt. Keress magadhoz való pasit.

Vagy menj el orvoshoz, mond el az érzéseidet neki.

Kiskorodban ért valami érzelmi vagy testi bántás?

2021. júl. 29. 04:29
 2/16 Raechter válasza:
51%
Megtudod magad is védeni meg őt is. :) Ha nagyon zűrös helyen laktok fegyvert is hordhatsz a tatyóban, nem vészes az engedély.
2021. júl. 29. 04:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha izmos lenne sem tudna megvédeni..

Minden önvédelmi tanfolyam, és komoly edzés is úgy kezdődik, hogy ha teheted fuss el!

2021. júl. 29. 04:49
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
Szép ,izmos pasit keress.
2021. júl. 29. 05:44
 5/16 anonim ***** válasza:
69%

Költözz biztonságosabb helyre.

Az hogy megtud e védeni vagy sem az nem a vékonysága miatt van. Mondd meg neki, hogy tanuljon önvédelemet vagy verekedni mert akkor elhagyod. Biztos örülni fog neki.

2021. júl. 29. 06:47
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem tudod elfogadni, hogy a barátod ilyen, nem tartod férfiasnak.

Nem akarok illúzióromboló lenni, de ha 3-4 ember rád támad, késsel, vagy akár puszta kézzel, lehetsz bármilyen izmos, semmit se tudsz tenni! 1-2 ember ellen a paprikaspay ami segíthet.

2021. júl. 29. 07:43
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Már ne is haragudj, de a barátod gondolom nem biztonsági őr melletted. Nem azért van, hogy megvédjen. Azért van melletted, mert szeret. A pasiknak pusztán néhány százaléka az, aki meg tudna védeni esetleg, ha bántani akar valaki.
2021. júl. 29. 07:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Amit a többiek írnak jogos. Ha olyan helyen laktok akkor lehet megéri elköltözni.

Amúgy meg van mindenféle önvedelmi tanfolyam/küzdősport tanfolyam amire TE is beiratkozhatsz. Vagy akár ketten is.

De szerintem tök menő amikor egy lány profin meg tudja védeni magát:D, en is gondolkodtam ilyesmin.

Persze ha valaki késsel megy neked, akkor nem biztos hogy sokat ér de valamit mégis.

Másrészt vehetsz paprika sprayt stb.

2021. júl. 29. 08:00
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
Magyarázhatjátok a bizonyítványt kedves férfiak, ha egy nő fél a párja mellett, annak a kapcsolatnak vége, legalábbis szerelmet nem tudunk érezni ilyen pasi iránt. De nem is csodálom, a legtöbb férfi körülöttem lassan menstruálni fog.
2021. júl. 29. 09:12
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem jobb, ha elhagyod.

Picsogsz, hogy te mennyire, de tényleg mennyire szereted, aztán közben egy ILYEN problémád van??

Lóf@szt szereted te, maximum önmagad!

Gondold el, ha ezt most elolvasná???

2021. júl. 29. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!