Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék ellene tenni?
Hol laktok? Olyan zűrös környék hogy kotekednek mindig?
Szerintem te szorongsz, nem érzed jól és biztonságban magad vele. Szakitás lesz a vége mert nem fogod tudni tartani magad ez miatt. Keress magadhoz való pasit.
Vagy menj el orvoshoz, mond el az érzéseidet neki.
Kiskorodban ért valami érzelmi vagy testi bántás?
Ha izmos lenne sem tudna megvédeni..
Minden önvédelmi tanfolyam, és komoly edzés is úgy kezdődik, hogy ha teheted fuss el!
Költözz biztonságosabb helyre.
Az hogy megtud e védeni vagy sem az nem a vékonysága miatt van. Mondd meg neki, hogy tanuljon önvédelemet vagy verekedni mert akkor elhagyod. Biztos örülni fog neki.
Szerintem nem tudod elfogadni, hogy a barátod ilyen, nem tartod férfiasnak.
Nem akarok illúzióromboló lenni, de ha 3-4 ember rád támad, késsel, vagy akár puszta kézzel, lehetsz bármilyen izmos, semmit se tudsz tenni! 1-2 ember ellen a paprikaspay ami segíthet.
Amit a többiek írnak jogos. Ha olyan helyen laktok akkor lehet megéri elköltözni.
Amúgy meg van mindenféle önvedelmi tanfolyam/küzdősport tanfolyam amire TE is beiratkozhatsz. Vagy akár ketten is.
De szerintem tök menő amikor egy lány profin meg tudja védeni magát:D, en is gondolkodtam ilyesmin.
Persze ha valaki késsel megy neked, akkor nem biztos hogy sokat ér de valamit mégis.
Másrészt vehetsz paprika sprayt stb.
Szerintem jobb, ha elhagyod.
Picsogsz, hogy te mennyire, de tényleg mennyire szereted, aztán közben egy ILYEN problémád van??
Lóf@szt szereted te, maximum önmagad!
Gondold el, ha ezt most elolvasná???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!