Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságban érzed magad a párkapcsolatodban?
Amíg szerelmes voltam, addig folyamatosan bennem volt ez a félelem, ma már nem érdekel. Az érdekei erősebben idekötik, mint hogy csak úgy lelépjen.
Abban annyira nem hiszek, hogy a nagy semmiből jön az, hogy valaki lelép. Vannak ott előjelek, csak az ember nem akarja észrevenni.
15-20 év után meg azt mondom, nem is csoda, ha az ember másra vágyik.
Igen, teljes mértékben.
Pedig nekem is pocsék tapasztalataim vannak, de úgy gondolom, hogy ha nem vagy képes száz százalékig megbízni valakiben, aki nem adott bizalmatlanságra okot, akkor nincs értelme kapcsolatban lenni. Mert akkor valójában saját magadban nem bízol.
3-as nagyon jól összefoglalta és elég jó emberismerő. De azt tegyük hozzá, hogy pontosan az általa felvázolt konzervatív jófiúk lesznek kapuzárásosak és szerelmesek 40-50 éves koruk felett és jönnek rá, hogy semmit nem éltek és dobnak el mindent. A rosszfiúk, a titokban időnként kalandozók kiélik magukat, szerelmesek soha nem lesznek, mert azt az érzést nem engedik meg maguknak és tenyerükön hordják az imádott feleségüket, akit évente egyszer egy semmit sem jelentő dekoratív nővel megcsalnak és ennyi. Nincsenek elfojtott vágyaik és nem fognak semmit sem felrobbantani 40 felett, mert korábban se mentek bele soha érzelmi alapon a félrelépésbe. A konzervatívak pedig robbantani fognak. Ugyanis az érzés, hogy most van lehetőséged utoljára az életben megtenni valamit, utoljára szerelmesnek és boldognak lenni, olyan hatalmas, hogy mindent visz. Mivel rosszfiúk nincs ilyen téren hiányérzetük, náluk ez a krízis nem fog fellépni. Ők max. akkor válnak, ha lebuknak és a feleség dobja őket. De nem buknak le, mert hosszútávú viszonyba nem mennek bele.
Nem ítélem meg egyik oldalt sem, csak árnyalni szerettem volna a konzervatív férfiak jellemrajzát.:))) Amúgy a konzervatív nők ugyanilyenek lennének, ha 40 felett nem virágoznának el hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!