Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Biztonságban érzed magad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonságban érzed magad a párkapcsolatodban?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy meg sem fordul a fejedben, hogy egyik nap nem jön haza hozzád, vagy bejelenti, hogy mást szeret. Rám néha rám tör ez az érzés és borzalmas. Soha nem éreztem 100%-ban biztonságban magam és ez nagyon rossz érzés. Ehhez biztosan az is rosszul jött, hogy volt, amikor tök jól éreztük magunkat az exemmel egyik nap, másik nap meg úgy hagyott ott, olyan egyszerűen, mintha az a sok minden meg sem történt volna. Tudom, hogy az életben semmire sincs garancia, de én utálom ezt a "lebegést". Összeszorul a gyomrom, mikor azt hallom vagy olvasom, hogy valakinek a férje 15-20 év után közli, hogy más kell neki és ennyi volt. Mindezt úgy, hogy már annyira összeszokott jó kis páros voltak a feleségével, hogy tényleg arra lehetett számítani, ők már örökre együtt maradnak. Tudom, hogy ilyenre gondolni sem szabad, de borzalmas, hogy te hiába teszel meg mindent, az csak saját részed és egy kapcsolathoz két embernek kell ott lennie, hogy működjön. Más is van így, hogy ez néha rátör?
2020. okt. 27. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Mivel biztos vagyok magamban, biztos vagyok abban, hogy ha ez esetleg megtörténik - nem számítok rá, de az életben semmit sem lehet biztosra tudni - akkor túl fogok rajta lépni, fel fogok belőle állni, fel tudom dolgozni a fájdalmat és képes leszek összeszedni magam és boldogan élni. Sokkal rosszabb dolgokat is átéltem már, ha azokon túl tudtam lépni, akkor mindenen.
2020. okt. 27. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
67%

Amíg szerelmes voltam, addig folyamatosan bennem volt ez a félelem, ma már nem érdekel. Az érdekei erősebben idekötik, mint hogy csak úgy lelépjen.

Abban annyira nem hiszek, hogy a nagy semmiből jön az, hogy valaki lelép. Vannak ott előjelek, csak az ember nem akarja észrevenni.

15-20 év után meg azt mondom, nem is csoda, ha az ember másra vágyik.

2020. okt. 27. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
igen, benne van a pakliban minden. De a kulcsszó a konzervatizmus. Olyan férfit kell keresned aki komoly, konzervatív és csak kevés barátnője volt még, esetleg egy hosszabb tartós kapcsolata. A konzervatizmus, mint idea megvéd a mai modern gondolkodástól, mert a konzervatív férfinak nagyon fontos a család és mindenáron meg akarja tartani. A többi férfi inkább őgy van vele, ha valami nem működik, nem kell erőltetni és könnyedebben lép le. A konzervatív fiú komoly, tanult vagy dolgos, mindenképpen nézd meg mennyire szorgalmas és mennyit segít a családjának. Ezek olyan alapod adnak neki, ami miatt magabiztosabbnak érzi a helyzetét a világban, sikeresebbnek érzi magát, nem kallódónak és emiatt alkalmasabbnak is magát egy hosszú kapcsolatra. Az is fontos hogy miylen családból jön, szerencsés ha a szülei is még együtt vannak és jó házasságban élnek, mert akkor van minta és ezt akarja ő is leutánozni. A konzervatív fiúk fiatalabb korban házasodnak mint az átlag, tehát 30 év feletti férfi már nem iylen, hanem válogatós, keresi az ujabbnál ujabb lehetőségeket, mert mindig van jobb. A konzervatív fiú 24-25 körül már komoly kapcsolatban gondolkodik, sokszor 26-29 között már elveszi akivel együtt él, de legkésőbb 30 éves korára megnősül. Tudom, a srácok többsége 24 évesen nem tűnik komolynak, de csak mert rossz helyen keresed. az orvosi, mérnök és egyéb karokon ők a jó fiúk, a kevésbé menők, kevésbé szépek, többnyire vidékről származnak, falvakból. Ilyenek között keresgélj.
2020. okt. 27. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Igen, teljes mértékben.

Pedig nekem is pocsék tapasztalataim vannak, de úgy gondolom, hogy ha nem vagy képes száz százalékig megbízni valakiben, aki nem adott bizalmatlanságra okot, akkor nincs értelme kapcsolatban lenni. Mert akkor valójában saját magadban nem bízol.

2020. okt. 27. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Én már egy jó ideje teljes biztonságban érzem magam. jól kell választani, és nem lesz gond.
2020. okt. 27. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Hú kérdező, pontosan leírtad, hogy hogyan érzek. Viszont építem az életem,vannak céljaim a boldog párkapcsolaton kívül is szóval ha holnap bejelentené hogy neki más kell elfogadnám és tovább lépnék. Bántana a dolog de ez csak még nagyobb motiváció a céljaim eléréséhez.
2020. okt. 27. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

3-as nagyon jól összefoglalta és elég jó emberismerő. De azt tegyük hozzá, hogy pontosan az általa felvázolt konzervatív jófiúk lesznek kapuzárásosak és szerelmesek 40-50 éves koruk felett és jönnek rá, hogy semmit nem éltek és dobnak el mindent. A rosszfiúk, a titokban időnként kalandozók kiélik magukat, szerelmesek soha nem lesznek, mert azt az érzést nem engedik meg maguknak és tenyerükön hordják az imádott feleségüket, akit évente egyszer egy semmit sem jelentő dekoratív nővel megcsalnak és ennyi. Nincsenek elfojtott vágyaik és nem fognak semmit sem felrobbantani 40 felett, mert korábban se mentek bele soha érzelmi alapon a félrelépésbe. A konzervatívak pedig robbantani fognak. Ugyanis az érzés, hogy most van lehetőséged utoljára az életben megtenni valamit, utoljára szerelmesnek és boldognak lenni, olyan hatalmas, hogy mindent visz. Mivel rosszfiúk nincs ilyen téren hiányérzetük, náluk ez a krízis nem fog fellépni. Ők max. akkor válnak, ha lebuknak és a feleség dobja őket. De nem buknak le, mert hosszútávú viszonyba nem mennek bele.

Nem ítélem meg egyik oldalt sem, csak árnyalni szerettem volna a konzervatív férfiak jellemrajzát.:))) Amúgy a konzervatív nők ugyanilyenek lennének, ha 40 felett nem virágoznának el hirtelen.

2020. okt. 27. 15:11
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos vannak bajok az önértékelésemmel, így igen. De nem a párom miatt, minden kapcsolatomban volt bennem félelem, hogy mikor leszek majd kevés meg nem elég jó. Igyekszem tenni ellene, de csak ideig-óráig sikerül
2020. okt. 27. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos igen. Biztonságban érzem magam. Annak örülnék, ha csalódás érne.
2020. okt. 27. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalás egyik oka ez: nem érzi magát biztonságban és nem szeretne két szék között a padlóra kerülni. Szóval mindig kell egy olyan kapcsolat, ami biztos, akkor a többi nem számít milyen.
2020. okt. 27. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!