Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hagyja el magát olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyja el magát olyan sok nő hosszú párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Több olyan párt is ismertem ahol sok éve együtt voltak, az elején még mindketten jól/átlagosan néztek ki aztán elhúztak egymás mellett. A férfi egyre jobban nézett ki, adott magára mindenféle téren, eljárt edzeni a nő meg egyre inkább elhízott és sminkkel vagy nagy színes ruhákkal próbált kompenzálni (jobbik esetben, rosszabbikban semmivel). Mindig arra gondoltam, hogy hogy működhet ez? A férfinak hogy van még kedve hozzá?...aztán kiderült, hogy kb sehogy mert mind rám hajtott. Valószínűleg a gyerek miatt nem váltak még el. A nőknek miért jó ez? Miért nincs bennük motiváció, főleg ha a párjukban van és jó példát is látnak maguk előtt? Annak azért senki nem örül ha meg akarják csalni, nem?
2023. júl. 3. 13:37
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy nő leamortizálódik de válás után fél év után ki van virágozva, a jogi herce hurca után, úgy hogy egyedül él és egyedül csinál mindent két gyerekkel (tegyük fel mint előtte) akkor lényegében nem marad több ideje"

De, több ideje van.Miért vagy ennyire buta?Ezt miből szűrted le, hogy nem marad több ideje?

Több ideje marad sokkal, mert már nem azzal tölti az idejét, hogy a hülye férjét kiszolgálja, nem kell arra pazarolni az idejét és energiáját, hogy a férjével veszekedjen még mindemellet, nem kell hallgatnia a férje mocskolódásait.Magyarul sokkal több, minőségibb ideje marad, hiszen kevesebb lesz a feladata és javul az életminősége is azáltal, hogy a problémája, a kolonc (ex férj) lekerül a nyakából.

2023. júl. 4. 09:16
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Plusz ez nemcsak az idő kérdése. Ha nincs valaki állandó stresszben, lelki terrorban, vagy "csak" éppen hideg, rideg szeretetlen környezetben, akkor éveket fog fiatalodni.
2023. júl. 4. 09:38
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

De most mit vergődsz pláne hogy nő vagy.

És nem, abszolút kevés jó pasi van.

2023. júl. 4. 13:53
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom féltékenységből abbahagyatatta velem a sportot és elmart minden barátomtól. Depressziòs voltam, boldogtalan.
2023. júl. 4. 16:56
 55/56 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem értem, nőként neked mi bajod van más nőkkel, hogy ennyire önigazolást akarsz.

Igenis több ideje van egy szingli anyukának, mint egy házas anyukának, erre tanulmányok is vannak, hogy átlagosan egy férj het 2 óra plusz többletmunkával jár a nő részére.

Azon kívül meg nem csak az idő az, ami miatt valaki nem figyel magára, hanem az, hogy olyan szinten f-s kapcsolatban van, hogy életkedve sincs, nemhogy mozogni.

Szerintem ritka undorító dolog nőként vegzálni más nőket, hogy azt se tudod, mi zajlik le bennük, de ha te ettől érzed magad tutinak, akkor csináld :D

2023. júl. 4. 19:38
 56/56 A kérdező kommentje:

Mit vagytok felháborodva ennyire egy kérdésen? A válaszok többsége csak támad pedig itt volt a lehetőség, hogy aki ilyen az névtelenül elmondja a saját okát. Egy valaki írt személyes tapasztalatot, de ő a +10 kg-val pont nem a kérdésben szereplő kategoria és ő még azt is le fogja adni később. Aki még ténylegesen próbált valaszolni az szinten nem saját tapasztalatot írt csak hogy mi lehet szerinte a háttérben.

Érdekes, ahogy általánosságban a dagadt nők biztosan azért azok mert betegségük van, szülés után azért azok mert mind szörnyű kapcsolatban van. Amúgy a gyerekvállalásnak nem kellene ezerszer átgondolt döntésnek lennie, szóval évek óta ismeri a személyt akinek gyereket szül aztán nincs olyan, hogy a gonosz férfi semmit nem csinál csak a szegény nő lesz szolga. Azt is megtudtuk most, hogy jó pasik nincsenek is....lehet soha nem is léteztek 😀...csak jó nők, azok azért biztos vannak 😀

Tegnap este láttam egy családot és ti válaszolók meg a dagadt nők megint eszembe jutottak 😀 Apa, anya futott, a nőn sportmelltartó és futónadrág volt, látszott rajta, hogy edzeni is szokott...és a kislányuk, lehetett 6-7 éves közöttük tekert a kis rózsaszín biciklijén. Annyira jó volt látni őket. Ingyen van, közös időtöltés, a gyereket is bevonják, azon kívül, hogy ő is mozog, számára is élvezetes időtöltés, igazi kellemeset a hasznossal. Annyira kivitelezhetetlen lenne másoknak ez? Nem hinném.

Egyébként az én férjem valahogy nem többlet munka nekem. Főleg, hogy megosztjuk az itthoni munkákat, mindent, nem csak a tradicionálisan női részt. Nálunk a közös munka szórakozás is, közben beszélgetünk, viccelődünk, iszunk egy két sört. A sportokat is közösen nyomjuk. De ha van egy gyerek bele kell kalkulálni, hogy valakinek lapátolni kell haza a pénzt, többet kell dolgoznia és a másik félnek a másik oldalon kell többet dolgoznia. Ez ezzel jár, de nem életük végéig.

2023. júl. 5. 08:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!