Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyja el magát olyan sok nő hosszú párkapcsolatban?
Szerintem nők is és férfiak EGYARÁNT hajlamosak elhagyni magukat egy kapcsolatban. Hallottam olyat is, hogy a nő, de olyat is, hogy a férfi. Ezt nem lehet kifejezetten kiélezni csak a nőkre. Kár, hogy a kérdésedben a nők vannak kiemelve.
Annyit had tegyek hozzá, mint édesanya, hogy nem könnyű egy csecsemő mellett tipp topp állandóan fittnek lennie az embernek. Rajtam most +10 kiló van (a terhesség előtti súlyomhoz képest) és nem azért, mert zabálok és tömöm a cht a fejembe állandóan. Egyszerűen nem tudok időben enni, sokszor este jutok oda enni amikor a gyerek teljesen el van látva. Emiatt a kalóriát nem égetem el és zsír formájában lerakódik. Nincsen segítségünk, a babát kire hagyni sem tudom, a férjem reggeltől estig dolgozik, így edzőterembe sem tudok járni. Pedig én aktívan edzőteremben sportoltam a terhességem előtt. Nyilván próbálok odafigyelni, hogy ne egyek,igyak olyan dolgokat, de azt vettem észre, hogy a szülés előtt fele ennyi melóval ledobtam magamról a kilókat. Most pedig megmozdulni se nagyon akar a mérleg alattam. Tudnék magammal foglalkozni (mert engem amúgy zavar), de ahhoz minőségi napi 8 óra alvás kellene (ami egy fogzós gyerek mellett egy darabig nem is lesz még), egészséges étrend, amit akkor eszek amikor kell és nem este tízkor, ha akkor jutok oda. Ja meg heti négyszer másfél óra edzés. Ezeket betartva szerintem néhány hónap alatt patikába vágnàm magamat. Anno is félév alatt simán lefogytam 8 kilót és gyakorta edzettem. Csak mivel folyamatosan vérezgettem terhesen (méhszájat fedő méhlepény miatt veszélyeztetett terhes lettem) maximum 2 kilót emelhettem. Munkahelyemen is mindig egy kollégámat kellett megkérnem még egy szék arrébb pakolása miatt is. Így az izom eltűnt és a mozgásszegény életmód miatt feljött pár plusz kiló és most azokkal küzdök. Mert ugye ítélkezni sokkal könnyebb, hogy jajj a nőből koca lesz, igénytelen, gusztustalan, hogy várhatja el, hogy az ura felizguljon rá stb. Én inkább felhíztam 10 kilót, de a gyerekünk egészségesen időre született így. Szerencsére a férjem ezzel tisztában van és tudja, hogyha lesz rá alkalmam le fogok fogyni, mert engem is zavar az a +10-es magamon.
Egy kapcsolat nem csak külsőségeken alapul. Pl. szeretik egymást, jól érzik magukat együtt, jókat esznek együtt, sokszor együtt is változnak.
Egy kapcsolat sokkal komplettebb, mint egy trendi ruha, v. pár plusz kiló. Nem ezen múlik egy tartós, boldog viszony.
Mindket fél elhagyhatja magát.
De nőknél közrejatszik a genetika is. Mindig is 60-65 kg voltam edzés, sport es komolyabb dietak nélkül.
A gyerekem mar 3 eves, es hiaba mozgok sokat, meg eszek keves cukrot, az istennek se megy le az a plusz 20 kg ami a terhesseggel, meg talan a szoptatassal is feljött.
Ebbe beletartozhat az is, hogy az allando faradtsagtól valamennyire felborulnak a hormonok, ami az egészseges felszivodashoz, kiválasztashoz is kell. Külön edzeni meg gyerek+háztartás mellett nincs időm.
Anyam is ugyanigy volt. Es en is látom a modell külsejű anyukakat babakocsival, szoval ez valahol lutri is hogy ki milyen lesz, nem kell egyből itelkezni.
#16 Én is ismerek ilyeneket, de ettől még anyu-apu nem jótestű, nem néznek ki jól, meg legyen már kimondva, hogy ezek milliomosok.
Egy átlag magyar családban sem idő, sem pénz nincs erre.Főleg, ha kicsik a gyerekek és nincs a szülőknek segítsége.
Ilyenkor sportolás helyett inkább 2 munkahelyen dolgoznak, nem alszanak, emellett vergődnek a gyerekekkel.Valamint nincs pénz fejenként havi minimum 20 000Ft-ot sportolásra költeni, plusz ugye a felszerelés, ha van.
#19 Én ugyan nem pontozlak le, de bizony, van ilyen ember.
Van, aki hétköznap erre nem ér rá, mert nincs 1 óra szabadideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!