Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kibeszél a barátainak, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibeszél a barátainak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sok éve párkapcsolatban vagyok vele, viszont most belenéztem egy beszélgetésébe, a barátnőjével.(rákerestem a nevemre) És eléggé rossz hírét kelti a családomnak pl: hogy senki se normális, meg hasonlók.

Rólam is mondott pár dolgot, mondjuk az még 3 éves beszélgetésnél dobta fel...

És ezt csak egy beszélgetésnél néztem meg és abban is ilyeneket ír, utána le is raktam a telefonját. Aztán a fejéhez vágtam, hogy köszi, hogy kibeszéled a családom. Megsértődött és pin-t akart beállítani, hogy ne kutakodjak. Megmondtam neki, hogy állítson nyugodtan mivel több év után most néztem bele először meg az úgyis arra vall, hogy csak gyanúsabb lesz. Majdnem szakítottam vele, tökre nem ilyennek ismertem.

2023. jún. 26. 05:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"ettől függetlenül"

Már hogy jönnétek ki jól egymással? Ha a másik háta mögött pletykáltok, panaszkodtok, lesitek egymás telóját (ki melyiket teszi).

Egymással kéne néha őszintén beszélgetni.

2023. jún. 26. 10:58
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 Hát ráfáztál, mert nem szoktam kibeszélni egyik ismerősömnek, rokonomnak sem, nem az a fajta vagyok, inkább magamban tartom a dolgokat. Pont ezért is egy ilyen oldaltól kértem tanácsot...
2023. jún. 26. 11:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Aham, inkább itt beszéled ki. :DDD

Ez mennyivel jobb?

Benne van a pakliban amúgy, hogy téged se szeret, nem csak őket (te se őt), csak együtt vagytok, mert jobb (még) nem akadt.

Nyugodtan el lehet tőle emiatt is búcsúzni!

Úgyis haragszol rá, úgyse nézed a 3 évet, csak azt, hogy a barátjával, nem idegennek online, mint te megosztotta a véleményét.

2023. jún. 26. 11:06
 14/19 A kérdező kommentje:
#14 A kettő között elég nagy különbség van. Mivel azt se tudod ki a fasz vagyok... Viszont én találkozok azzal a barátnőjével. Egyébként nem 3 éve vagyunk együtt mellékesen.
2023. jún. 26. 11:16
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Még rosszabb, ha annyi év után ki vagy akadva! 🤡
2023. jún. 26. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

"Mivel azt se tudod ki a fasz vagyok..."

Ha így beszélsz, lehet, hogy nem is akarom megtudni, vagy már tudom is.

2023. jún. 26. 11:23
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Dehogynem 3 éve vagytok együtt. Ne hazudjál!
2023. jún. 26. 11:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha ez volt a legrosszabb, amit találtál, akkor örülj. Amit meg rólad mondott, beszéljétek meg, lehet, hogy éppen veszekedés után írta, mérges volt rád.
2023. jún. 26. 12:54
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
B.sznám ki a p.tsába. Jobb lesz nekem nélküle... :D
2023. jún. 26. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!