Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen döntöttem?

Figyelt kérdés
Haverokkal 1 hónappal ezelőtt megbeszéltem, hogy megyek a nyaralójukba pár napra a hétvégén. 1 héttel ezelőtt viszont a barátnőm bejelentette, hogy a családja most tartja a hétvégén az ő szülinapi ebédjét. Mondtam neki, hogy szeretnék nagyon elmenni a haverokkal, mert régóta megterveztük ezt, plusz az elmúlt 3 hétvégén mindig a barátnőméknél voltam, mert mindig volt valami családi esemény náluk, és sok más programot lekellett mondanom. De a családja meg a bnőm most mégis haragszik rám, mert nem vagyok ott a barátnőm szülinapi ebédjén.

2023. jún. 24. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudtad, hogy most lesz szülinapja? Neked annyi 😂

Ezt a szülinapi ebédet sem értem, hány éves, hogy ez ekkora esemény?

Sztem menj csak haverokkal, normális nő ezen nem problémázik. Mintha direkt erre a 7vgre tervezte volna, amikor tudta, hogy programod van.

Vegyél vmit, amit szeret, hívd meg külön vacsizni, aztán ha ez sem elég, akkor jobb lesz nélküle.

2023. jún. 24. 15:39
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

Komolyan az utóbbi 3 hétvége is arról szólt, hogy a család s*ggében kell lenni, velük bájologni, minden más programot lemondva? Elég jó nő lehet a barátnőd, ha te ezt férfiként bírod, mert én nőként is menekülnék.

Egyébként szerintem helyesen döntöttél, te ezt már 1 hónapja(!) intézted, míg ő csupán 1 hete jelentette be, hogy valamiért most tartják a szülinapját, ami ha jól értem, nem ennek a két napnak az egyikén esedékes, szóval még csak nem is arról van szó, hogy azon a napon semennyit nem vagy vele, nem készülsz valami kis kedvességgel, hanem pusztán arról, hogy nem ülsz ott zsinórban a 4. hétvégén a családjával jópofizni. Ha erre ők sértődősdit játszanak, mint az oviban, akkor kedves egészségükre.

(Na, az ilyenek miatt nem célom a komoly kapcsolat.)

2023. jún. 24. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Figyelj és a többi kommentelő is aki ennyire ki van a dolgon, lehet valakinek sokat jelent ez a szülinap, lehet tényleg be is lett tervezve direktbe (ami szerintem is elég csúnya dolog). De a lányt amennyiben tényleg így van valószínű a család nyomja és ők vezetik aki a kérdezőnkre hárítja a dolgot. Erről a témáról naphosszat lehetne beszélni. Ne törjünk senki felett sem pálcát ha nem ismerjük én azt mondom. Lehet én tévedek lehet hogy te ezt nem tudjuk pontosan, de senkiről ne álltalánosítsunk és vonjunk le úgy kontekvenciát hogy halvány fogalmunk sincs a teljes életéről.
2023. jún. 25. 04:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok szerintem is helyesen döntöttél, ez olyan esemény és élmény amit nem lehet vissza utasítani szülinap meg több is lehet ha fontos annyira ha nem, tiszteletbe kellene tartaniuk.
2023. jún. 25. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!